Paragnost Eddie en Consulenten

Balans – Goddelijke Leraren

balansBalans – Goddelijke Leraren en de supervolle maan 21 Januari 2019

Heel wat mensen voelen de afgelopen dagen de behoefte naar verdieping en zijn in een proces van opruimen en opschonen terechtgekomen. Sommigen zijn hun huis aan het opschonen, ruimen hun huis op, doen oude spullen weg waardoor ruimte wordt gecreëerd voor het nieuwe. Het kan voelen als ‘leeg’, letterlijk en figuurlijk. Loslaten geeft altijd een gevoel van leegte. En het is die leegte waar we nu niet voor moeten weglopen, maar die leegte er laten zijn. Totaal. Geef jezelf echt de kans om te voelen wat leegte met je doet en hoe snel de neiging er is om die leegte op te vullen. Laat het zijn.

Soms kunnen je dromen zeer intens zijn, zeer symbolisch voor alles wat je in het dagbewustzijn nog niet kan pakken. Je dromen zijn over het algemeen richtingwijzers om in het dagelijkse leven bewust te worden van je verdere leven. Kijk niet te ver vooruit, want hieronder kan angst verborgen zitten om vast te houden en vast te grijpen. We mogen leren de controle los te laten en ons over te geven aan alles wat zich aanbiedt en van daaruit keuzes te maken.

De Volle Maan is een IJsmaan en staat volledig voor die diepgang en het opschonen van het oude. Klop de resten van het oude van je af, liefdevol en met mededogen en dankbaar voor wat het jou heeft gebracht en waar jij ook van betekenis bent geweest.
De Volle Maan is een bloedmaan en er is ook nog eens een totale maansverduistering. Die totale maansverduistering geeft ons de kans om verbinding te maken met de diepere lagen in onszelf en alles wat ons afremt te erkennen, zonder anderen te beschuldigen, want dit mogen we nu echt gaan loslaten.

Willen we ons niet langer het slachtoffer voelen, dan moeten wijzelf alle verantwoordelijkheid op ons nemen. Willen we echt het Vissentijdperk achter ons laten, en de nieuwe tijdswaarden gaan leven, dan zullen we echt tot op een zeer diep niveau absoluut eerlijk tegen onszelf moeten worden.

Willen we nog de schuld verhalen bij anderen? OF nemen we zelf daadkrachtige stappen en de verantwoordelijkheid voor de keuzes die wij maken voor 2019 en de komende jaren? Dat is de krachtigste en meest diepgaande voorspelling die wij als Nieuwetijds mediums kunnen geven. De toekomst hebben we zelf in handen, voorspellingen zoals die gepleegd werden vanuit de oude energie zullen iedereen blijven vastzetten in drama, kommer en kwel en verhalen die niemand naar een hoger bewustzijn brengen. En ook hierin heeft iedereen zijn eigen keuze.
Alles in de natuur laat het ons zien. Alle zaadjes zijn nog verscholen en bereiden zich voor om zich te laten zien op het juiste kosmische, natuurlijke moment. En dat is het nu net. Het ritme van de natuurcycli gaat gewoon zijn gang, wij kunnen daar niets aan forceren en dat doen we niet.

Als je die wijsheid toepast en naar je eigen leven vertolkt, geldt gewoon hetzelfde. Relaties ontkiemen zich op het juiste moment, een nieuwe relatie mag je op dezelfde wijze ingaan, je ziet nog niet waar het naartoe kan gaan, maar je vertrouwt dat de zaadjes van liefde zich verder kunnen ontwikkelen. Zijn de zaadjes niet van goeie kwaliteit, dan sterven de zaadjes. Maar niets gebeurt zomaar. Zaadjes die ingebed zijn vanuit liefde en vertrouwen worden dagje per dagje zichtbaarder, net zoals we die terugvinden in de natuur.

Alles wordt helder en accepteert dat alles in het leven volstrekt in overeenstemming is met de kosmische universele wetten van het leven. Hierbij kan ik verder verwijzen naar het prachtige boek De Holist van mijn collega Bob Kukler dat in Februari te verkrijgen is.
De belangrijke boodschap voor dit blog is dat je je in een zeer gevoelig en delicaat proces kan bevinden waarin je nu leert balans te vinden in het geven en nemen in je persoonlijke relaties en om dit te gaan evalueren. Geef je teveel, voel je je boos en wrokkig? Of hou je je in terwijl je wel meer kon geven en je nu jezelf verdedigt of je schuldig voelt?

Je Goddelijke Leraren helpen je te leren hoe jij beter in lijn kunt komen met je relaties zodat je niet teveel geeft of neemt als een manier om over ander te heersen.
Ze laten je weten om eerlijk te zijn over de achterliggende motivatie wanneer je met anderen te maken hebt, want heel diep in je hart weet je wat hun redenen tot interesse zijn. Erken dit en zonder jezelf of anderen te veroordelen. We spelen dit spel samen. Je bent nooit een slachtoffer.

Herken je bij jezelf dat je iemand het gevoel geeft van ‘je staat in het krijt bij me’? Was je geven dan zo onvoorwaardelijk of had je toch stiekem verwachtingen? Creëer je hiermee afhankelijkheid en controle? Ben je bang dat er misbruik van je kan worden gemaakt of laat je je dit vertellen? Zeer essentieel is je niet door het oordeel van anderen te laten afleiden, want jij voelt wat klopt en wat niet klopt. Je Goddelijke Leraren zijn bij jou in de buurt om je helpen de juiste antwoorden te vinden op al jouw vragen. En ze verzekeren je liefdevol dat relaties de meest moeilijke van alle spirituele klaslokalen zijn en dat de lessen over zuiver geven en nemen de moeilijkste vaardigheden zijn om te leren.

Voel mededogen met jezelf terwijl je het evenwicht zoekt in de verbinding met anderen en vraag je Goddelijke Leraren om je te helpen bewuster te worden over hoe je geeft en ontvangt in alle relaties en niet enkel de romantische liefde. In wezen is er geen verschil in het geven en ontvangen van liefde. Hetgeen we ooit hebben geleerd en voor waarheid hebben vastgezet, mogen we loslaten.

Sommigen voelen zich niet echt meer ‘thuis ‘ in de wereld dat overheerst wordt door het ego. Er is geen verbinding meer, mensen die ooit heel dik met elkaar waren, zijn elkaar langzaam maar zeker ontgroeid. In je persoonlijk leven voel je dat er gigantische verschuivingen plaatsvinden: op relationeel vlak, professioneel, de plek waar je woont enzovoort. Je voelt dat je zelf in een spagaat zit, want je weet niet goed meer welke richting je verder uit wilt gaan. Soms moet je mensen loslaten die je ooit heel dierbaar zijn geweest, maar die willen je houden zoals je ‘toen’ was. Maar je bent gegroeid. Je balanceert tussen (vastgehouden worden) en loslaten en kiezen voor je verdere zielsgroei. Je denkt misschien ‘ben ik nou de enige die hiermee worstelt, is er echt iets mis met mij?’

Neen, je bent absoluut niet de enige. Dat de diverse werelden hier op aarde met elkaar botsen, zowel uiterlijk als innerlijk, is wat ik waarneem en ervaar. Het tegenhouden van je verdere groei haalt je uit je goddelijke kracht en dat is ziekmakend, het loslaten van de oude energie en alles wat ermee gepaard gaat is vaak zeer verdrietig. En dat is de dualiteit die we in stand houden. We willen anderen niet kwetsen, ten koste soms van onszelf.

Het is voor de komende periode, eigenlijk het hele jaar 2019 de uitdaging om die keuzes vanuit ieders zielskleur te maken. En dat het nog een zeer intensief jaar wordt, is me ook heel helder geworden via de wekelijkse Pele rapporten ‘Astrologie voor de Ziel’ van Kaypacha. Willen we dus verder inslapen en gesust worden? Of willen we mensen inspirerend bezield verder op weg helpen naar het leven vanuit ieders zielskleur? JA. In die zin ligt die toekomst in ieders eigen handen en hart. Wil je nog horen dat alles goed komt, omdat er nog een verlangen is naar het oude? Ook dat ligt in ieders eigen handen.

Wil je uiteindelijk meegroeien naar een hoger bewustzijn? Ben je bereid het puin van het verleden op te ruimen, een nieuw begin te maken, en met de 9, waarvan de krul van de 9 symbolisch verwijst naar het realiseren op aarde en niet te blijven hangen in wishfulthinking? Dan is dit jaar een zeer productief en krachtig jaar waarin jij werkelijk de aanzet doet om kapitein van jouw schip te zijn.