Paragnost Eddie en Consulenten

Achteromkijken

Achteromkijken en vooruitblikken. Of je nu achterom kijkt, of blikt, of vooruit kijkt of blikt, het is om het even en aangezien de laatste dagen van het jaar voor de deur staan, gaan we vanuit een automatisme aan de slag met achteromkijken en vooruitblikken. Vaak kijken we liever vooruit, dan achteruit en dat heeft een reden. Wat geweest is, is geweest en daar moet je niet meer naar om willen kijken. Terwijl juist een blik naar achteren, je zo ongelooflijk veel inzicht kan geven, waarom je nu staat waar je met jezelf staat en als je vooruit wilt, dat juist nodig hebt om de juiste stappen te gaan zetten.

Voor de een een crime, voor de ander een vanzelfsprekendheid achteromkijken en vooruitblikken.
Heb je een jaar achter de rug waarin je het gevoel had geleefd te worden, waarin je jezelf bent kwijtgeraakt, blik je liever niet terug. Dan vergeet je het liefst zo snel mogelijk dat jaar en kijk je liever vooruit, maar ook dat kan je dan zelfs een beetje angstig maken.

Niets hoeft, alles mag en toch, achteromkijken, ondanks tegenslag kan je ook juist een goed gevoel geven. Je staat er toch maar. Je hebt het toch maar geflikt en wellicht bergen overwonnen en daar mag je dan ongelooflijk trots op zijn. En vooruitblikken, ja, de een wil het dolgraag weten en de ander heeft zoiets van, laat het maar komen, ik heb er toch geen invloed op.

Een oud & nieuw vraagt gewoon om een moment van reflectie en weet je, wees gewoon altijd trots op jezelf. Want al heb je dingen in je eigen ogen niet helemaal goed gedaan, je hebt het gedaan, alleen de uitslag was niet zoals je zelf had verwacht. So what! Beter iets ondernemen en het laten mislukken, dan niets doen en blijven zitten.

Wees dus gewoon super trots op jezelf, ook al heb je verlies, ook al heb je het nu niet breed. Je hebt het gehaald. Je hebt jezelf er doorheen gesleept. Je hebt je staande gehouden en al ben je er nog niet, je komt er! En als je nu daarbij wat hulp wilt, zoek dan die hulp, laagdrempelig, niet ingewikkeld. Gewoon af en toe een goed reflectiegesprek met een medium, of een paragnost een coach, een healer en die vind je op paragnost Eddie. Hier vind je paragnosten die veel in hun mars hebben. Die graag samen met jou reflecteren. Die zowel kunnen luisteren, als jou kunnen vertellen hoe je vooruit kunt. En ze vertellen je dat op een manier waarbij ze jou in je waarde laten, waarbij je niet het gevoel hebt aangesproken te worden op dingen die je niet goed aanpakt. Elk gesprek met een paragnost is zodanig dat jij er een goed gevoel aan overhoudt.

Laat een paragnost een blik werpen in jouw toekomst en je aangeven wat het nieuwe jaar voor je gaat brengen en laat ze je ook vertellen wat je daar zelf voor moet doen. Misschien een beetje meer lef en durf. Misschien juist een keer niet iets doen, die partner met rust laten, waardoor je hem als vanzelf naar je toe trekt en eindelijk voor je gaat kiezen. De mediums helpen je er graag bij en geven je handvatten voor de aanpak van jouw toekomst.

Vooruitblikken wordt zo als vanzelf een feestje. Je krijgt een eerlijk antwoord, daar kun je van op aan, ook de moeilijke dingen op je pad zullen de paragnosten je meegeven, ze horen nu eenmaal bij het leven.

Voor mijzelf, als ik terugkijk, wat heb ik dan een ongelooflijk dankbaar gevoel overgehouden, dat ik er elke dag weer mocht zijn, om iedereen die mij uitkoos op paragnost Eddie iets heb mee mogen geven, waardoor de ander verder kon met zichzelf. Dat zijn de cadeautjes van het leven, daarvoor doe ik dit werk, het mediumschap zo ongelooflijk graag. En in het nieuwe jaar weer klaar mogen staan voor jullie allemaal, geeft nu al een goed gevoel. Samen met alle andere paragnosten staan we weer voor jullie klaar om jullie te begeleiden op je pad naar je eigen verlichting