Paragnost Eddie en Consulenten

Zwarte magie

Zwarte magieZwarte magie. Wat is dit eigenlijk zwarte magie, ik kort het af tot ZM?
Het is een zware negatieve energie die men via rituelen en vervloekingen laat sturen naar een ander persoon.
Meestal is het via een vijandige familie of clan dat er een zwarte magiër wordt ingeschakeld om degene die blijkbaar gestraft moet worden uit te schakelen.
In vele culturen is dit nog steeds aan de gang en het getuigt van weinig respect voor de medemens als een door haat verblinde familie besluit om deze vorm van negativiteit toe te passen.

Er zijn vele verhalen bekend waarin men elkaar zo ernstig beschadigd dat er eigenlijk net zo een straf op zou mogen staan als dat men iemand fysiek verwondt.
Wat een mind moet je hebben om iemand zo te verwensen, en wat een lafheid hebben deze mensen.
Je verschuilen achter dit soort rituelen laat niet echt fijnzinnigheid zien, maar dat kun je ook niet verwachten als er zo een blinde haat leeft bij deze mensen.
Het bestaat dus wel in bepaalde culturen die zich hier nog mee bezig houden.

Echter is het iets, en dat is jammer genoeg niet altijd helder te krijgen, ook weer cultuur gebonden dat men er zo een angst voor heeft.
Simpel genoeg kan het geen vat op je hebben als je er niet voor open staat.
Als je het afdoet als bijgeloof, en je zet je er niet voor open dan kan degene die met je bezig is ook geen vat op je krijgen.

Je bent dan niet te beïnvloeden en dat is wat duidelijk mag worden.
Niets kan je raken als jij je er niet voor open stelt.
Als je leert om jezelf af te sluiten voor de gedachten dat het jou kwaad zou kunnen doen en je zet rondom jou heen het licht dan heeft het duister geen enkele kans.
Het zijn juist de mensen die in ZM geloven en die hun kracht weggeven en daardoor kunnen ze een makkelijk slachtoffer zijn voor de duistere praktijken die sommige mensen nog steeds uitoefenen op elkaar.

Als de mens eens zou weten wat een ongelooflijke geestelijke kracht hij bezit dan zou erom lachen.
Geef het geen voeding en geloof er simpelweg niet in, dan kan het echt geen grip op je hebben.
Als de vervloekingen degene voor wie ze bestemd zijn niet kunnen bereiken dan keren ze terug naar de afzender.
Weet dat jij je ten alle tijden kan beroepen op jouw eigen innerlijke licht en dat dit licht krachtiger is dan welk bijgeloof dan ook.

Ik weet dat er in sommige culturen enorme angst is voor ZM maar het is ook bekend dat alles wat liefde is krachtiger is dan welke vervloeking dan ook.

Hou het goed voor jezelf en laat alleen liefde en licht toe. En hou je niet bezig met bijgeloof.

Warme groet,
Lis