Paragnost Eddie en Consulenten

Zielsliefde

Zielsliefde of een destructieve relatie. Wat is er niet mooier dan het hebben van een relatie op zielsniveau. Dat is een ultiem streven van de mens. Dan hebben we de relatie zoals het is bedoeld. De verbinding is magisch. Je ontmoet de ander, je leven staat even stil. Er is een zeker weten. Dit is hem, hiermee ga ik oud worden. En zo loopt het, geen speld meer tussen te krijgen.

Het bestaat en kan zeker zo gaan. Maar evenals dit bestaat, bestaat ook het tegenovergestelde. Je ontmoet iemand, je leven staat even stil, en ondanks een zeker weten werkt het niet uit zoals je hebt gedacht. Het blijkt een destructieve relatie te zijn, waarin je je diep ongelukkig voelt. En toch… Je gelooft er in, je wilt het zo graag. Je had toch een zeker weten. Waarom werkt het niet!

Wicca’s weten meer
Gelukkig kun je met al je vragen terecht bij WiccaMgie.nl. Hier vind je specialisten op het gebied van zielsconnecties, zielsverbinden en zielsrelaties. Want je begrijpt het niet, je begrijpt niet dat iets wat zo mooi begon, nu zoveel ellende geeft. Zoveel verdriet. De verbinding is er niet en je doet zo je best. Je wilt er meer van weten, en om die reden zoek je antwoorden. Gelukkig kun je terecht op WiccaMagie.nl waar ze je er alles over kunnen vertellen.

Zielsconnecties
Een ontmoeting op zielsniveau laat je schudden op je grondvesten. Die ontmoeting is er niet voor niets. Het is een spiegel die je wordt voorgehouden en het is wellicht helemaal niet de bedoeling dat deze twee zielen gaan samensmelten, alleen zien en ervaren beiden dat zelf nog niet. De bedoeling van een zielsconnectie is dan iets anders dan het plaatje wat we er bij willen zien.

Hoe weet je nu of het een zielsconnectie is
In elke relatie komen minder fijne dingen voor. Elke relatie kent zijn ups en downs. In een zielsconnectie zijn deze er ook, echter je ziet de ander als heel. Je hebt niet de neiging de ander te willen veranderen. Je hebt niet het gevoel de ander jouw mening op te willen dringen. Als je de ander als heel kunt zien, compleet kunt accepteren zoals die is, dan is er sprake van een zielsconnectie. Laat een Wicca het je maar uitleggen.

Hoe weet je nu of je in een destructieve relatie zit
Een relatie die een snelle start kent, waarbij beiden vleugels voelen en na verloop van tijd de klad in komt. Als een van de twee druk bezig is, de ander te willen overtuigen wat goed voor die ander is. De mening van de ander niet geldt en meetelt, dan is er sprake van een destructieve relatie. Dan gaat het niet om twee zielen die het mooiste van elkaar zien. Dan gaat het om de andere ziel te willen bezitten en de wil op te leggen.

De macht willen hebben in een relatie
In een relatie doe je het eigenlijk altijd goed, ook al wil je de ander graag overtuigen dat jouw manier de beste is. Dat doe je vanuit jouw overtuigingen er voor de ander te willen zijn. Maar wat de ander voelt is, door jouw manier op te willen dringen, ik moet het doen zoals mijn partner het wilt. Ik mag het niet op mijn manier doen. Ik voel mij onderdrukt. Ik voel dat ik door mijn partner niet wordt gezien en gehoord. Dit voelt de partner die onderworpen wordt aan de macht van de andere partner.

Dit onder woorden kunnen brengen, is voor veel mensen lastig. Ze gaan zich terugtrekken uit het contact, hun vertier en plezier elders zoeken. Diegene die de macht wilt hebben in de relatie, gaat dan nog harder trekken. Het gevolg is destructief. Er wordt niet constructief gebouwd, er wordt afgebroken.

Wat ooit zo mooi begon en waarvan werd gedacht dat het een zielsniveau relatie was, blijkt achteraf helemaal niet zo te zijn. Diegene die de macht wilde hebben, dacht dat die verbonden was met de ziel van de ander en had daar alles voor over. Gaf alle liefde weg. Zag niet in dat dit niet de juiste weg is om een relatie in stand te houden. Bel gerust met een medewerker van WiccaMagie.nl zij kunnen je heel veel vertellen over zielsliefde relaties en of jouw relatie er een is.