Paragnost Eddie en Consulenten

Wat is de reden om achter mensen aan te lopen?

Wat is de reden om achter mensen aan te lopen?Wat is de reden om achter mensen aan te lopen? We doen het allemaal, achter mensen aanlopen. Zelfs als we heel boos op ze zijn, dan kunnen we berichten blijven sturen. Net alsof we het niet kunnen hebben. We kunnen dan iets niet loslaten. Dat is tevens een van de redenen waarom we achter mensen aan blijven lopen.

Wel eens bij stilgestaan dat je eigenlijk nooit en te nimmer achter wie dan ook aan zou moeten lopen? Is er dan sprake van gelijkwaardigheid? Vrije wil van beide kanten? Wat zou er gebeuren als je stopt met mensen achterna te lopen?

We gaan te rade bij een spiritueel hulpverlener van Paragnost Eddie.  Hoe komt het, vragen wij aan een medium, dat we toch telkens achter mensen blijven aanlopen? Terwijl het niet goed voor ons is. Daar zijn diverse redenen voor, geeft het medium van Paragnost Eddie aan.

Ten eerste, de mens kan slecht loslaten. Eenmaal iets in zijn cirkel aanwezig, wat het ook is, een mens van vlees en bloed, spullen, een huisdier. Als het er eenmaal is willen we het houden. Zelfs als het niet goed voor ons is.

Hoe komt dat, dat we als mens zoveel moeite hebben met loslaten? De reden daarvoor is, geeft het medium aan, is dat we als mens angstig worden gemaakt. Angst is het tegenovergestelde van de liefde. Zodra we dan iets bezitten, gaat de angst aan de slag. Ik moet koste wat kost, zegt de angst tegen deze persoon, dit behouden.

Liefde daarentegen is juist loslaten. De ruimte geven om datgene te kunnen blijven ontvangen wat vanuit eigen beweging naar je toe komt. En wat er is er te laten zijn, zolang als het goed voelt.

De mens heeft moeite met de liefde, terwijl het de rode draad in zijn leven is. Liefde en verbindingen, daar draait een mens zijn hele leven om. Geeft het medium van Paragnost Eddie aan. Maar het is de angst die bij de meesten zegeviert. Niet zo gek, we moeten voldoen aan bepaalde zaken en daarin en daarvoor worden we opgeleid.

Er is wel aandacht voor persoonlijke groei, maar in de ogen van spiritueel hulpverleners veel te weinig. Waardoor de mens de liefde als de kracht die het is, niet kent. En er dus ook niet op de juiste manier gebruik van kan maken.

De mens gaat vanuit de angst niet goed genoeg te zijn, zijn eigen waarde niet kennend, zich overal aan vastklampen. Elke verbintenis wordt dan gezien in eerste instantie als iets positiefs en dat gevoel wat er dan bijkomt, gezien gehoord worden, aandacht krijgen. Eventueel een liefdesrelatie starten.

We laten dat niet los. Al levert een relatie kruimels op, ze weten niet beter en nemen er genoegen mee. Dat ze zichzelf aan alle kanten te kort doen, door vast te houden, overal achteraan te lopen, hebben ze niet door.

Op een gegeven moment wel. Dan komen ze bij ons terecht op de spirituele hulplijn van paragnost Eddie. Vragen ze zich af hoe kan het toch dat ik geen relatie kan vasthouden. Dat ik niet de liefde van mijn leven kan vinden.

Als wij dan invoelen op hun energie als medium of paragnost, blijkt al snel dat de angst hun leidt. Als we dit uitleggen en het patroon doorgronden van achter mensen aanlopen, en niet zelf vanuit de liefde in het leven staan. Daarbij aangeven dat ze achter mensen aanlopen, en welk negatief effect dat heeft. Dan doorzien ze het patroon en gaan ze aan de slag om hun eigen gedrag te veranderen. Dit is de kracht van spiritualiteit!