Paragnost Eddie en Consulenten

Wat inspireert jou?

Wat inspireert jou?Wat inspireert jou? Heel diep van binnen weet je wat jou inspireert, beweegt, bezielt en enthousiasmeert. Je hebt misschien ervaren dat je met jouw ideeën datzelfde enthousiasme niet ervoer bij mensen die je hoog op hebt zitten. En mogelijk heb je daarom besloten dat jouw ideeën omzetten in de praktijk onmogelijk, onrealistisch of te hoog gegrepen waren.
Toch is het zo belangrijk om nu naar binnen te keren en te onderzoeken wat jij precies met jouw ideeën wilt doen, want zolang je anderen hoger op hebt zitten, op een voetstuk zet, leg je alles buiten jezelf. Misschien zijn jouw plannen helemaal niet zo onrealistisch, belachelijk, onhaalbaar of onbetrouwbaar, maar heb je iets anders nodig. En dat zou wel eens een onvoorwaardelijk vertrouwen kunnen zijn of geduld of zelfs een omgeving met mensen die een heel andere kijk hebben op jouw creativiteit.
Laat dus elke twijfel los en volg de leiding van je intuïtie die geen ruis laat bestaan, want de ruis komt vaak van de buitenwereld naar jouw binnenwereld. Laat het universum via jou geïnspireerd, creatief en met flow pronken met wat niet wordt verwacht. Je moet niet opgeven van wat jou op het allerdiepste niveau beweegt en wat je in je hart inspireert.
Te veel van wat mensen denken dat de werkelijke wereld is, ontneemt je je bezielde inspiratie- en scheppingskracht. Je verlangt naar mysterie en magie en tegelijk net zoals de meeste mensen naar zekerheid. Sommigen zeggen dat je vlucht uit de realiteit en niet goed geaard bent, sommigen zeggen dat je veel te veel met je hoofd in de wolken leeft. Ook al vlucht je soms uit de realiteit, al vertoef je soms met je hoofd in de wolken. En dat is okay, want uiteindelijk komt je altijd wel weer terug, daarop mag je vertrouwen.
Misschien voel je je op dit moment onzeker, omdat je nog niet ziet hoe alles zal uitwerken. Weet dat het universum voor je zorgt op een manier dat je op goed door de transitie heen komt.
Verbind je met je vrouwelijke wijsheid in vrijheid waardoor je je leven zult kunnen vervullen vanuit die innerlijke plek waar jij je thuis voelt, en die plek is jouw ziel.