Paragnost Eddie en Consulenten

Wat gebeurt er in april deel 5

wat gebeurt er in april deel 5 Deel 5 van de prognose voor ieder zijn maandtrilling in april.
En zoals ik vorige keer had afgesloten met de belofte, dat het de volgende keer zou gaan over:
de vrijheidstrilling en wat te doen als het gaat over beslissingen nemen, wat voor een voltooiing kan zorgen, om het compromisloze eindelijk te omarmen, ook al betekend dat misschien dat de spoeling dun gaat worden.

Maar van waar uit is die energie opgebouwd.
Stel je bent geboren op 27-maart, 18-12 of 9-maart. Als je dag en maand op een 3 uitkomt, dan heb je dit jaar een thema wat staat voor vrijheid, waar je misschien de laatste 9 jaar wel niet aan toe bent gekomen.
Het is een maand om patronen, situaties of misschien de relatie af te ronden. De laatste maanden waarbij je niet aan je vrijheid toe bent gekomen, is deze periode geschikt om nu eens te ervaren dat het om jouw draait, en je niet meer te begeven in andermans geneugten, ambities of enthousiasme. Dus waar je je de laatste maanden niet in vrijheid kon voort bewegen, ga dan eens na wanneer of waar je jezelf voor het laatst gelukkig voelde?

Ben duidelijk naar mensen om je heen, omdat het jouw duidelijkheid en overzicht geeft over jouw eigen vrije bestaan. En als je het aandurft. Mag je alvast de voorzorgsmaatregelen treffen om definitief de punten te zetten. Geen komma’s meer. Anders geef je aan dat de vervelende energieën weer mogen komen. Je hoeft geen herkansingen meer te geven als je keer op keer de bevestiging kreeg dat sommige mensen gewoon nog niet zo wijs zijn als jij.
Zorg dat het helder is, wand volgende maand is het de start van een nieuw begin. En dat gaat moeilijk als je nog in de traagheid staat, die andere hebben gecreëerd.
Je hoeft niet meer zo plichtsgetrouw te zijn, als alleen naar jezelf.

Is het in je liefdesrelatie goed, dan kan het zomaar zo zijn dat je vrijheid gevoed word om de huidige staat van je leven te voltooien, en dat er een nieuw huisje op je/jullie pad komt.
Je krijgt in dat geval de duidelijkheid om je vrijheid anders in te delen.

Maar natuurlijk kan deze energie ook op de werkvloer ontstaan.
Dan kan het de vorm krijgen dat je promotie krijgt, maar dat het in een andere stad is, (de vrijheid wat ook reizen voor werk in zich herbergt) omdat je daar beter tot je recht komt om dergelijke kennis te gaan verkondigen.

Het compromisloze mag dit jaar de boventoon voeren.
En het aangeven van jou nee, kan je door laten lopen.
Als een bekende staat te liften langs de kant van de weg, en je doet je raampje open, hoef je alleen maar te zeggen: Koop zelf een auto!
Jouw Nee brengt de ander op een idee. Dat is die voltooiing voor jezelf. Wat andere mensen ermee doen dat mogen ze zelf weten, maar het toe-leggen, toe-geven of toch maar weer toe-nadering zoeken om de lieve vrede te bewaren hoeft niet meer, want dat heeft de laatste jaren ook niet zoveel opgeleverd.

Je bent op de goede weg, al het nieuwe begin is lastig. Zeker ook omdat het soms eng of lastig is, te overzien wat er nog gaat komen, als je op de vooravond staat met jezelf af te spreken dat je jezelf nooit meer zal verloochenen. Het is enkel de verandering die nog dat laatste stukje moed geeft om de klink van een nieuw tijdperk in vrijheid vast te pakken.
Het sterke bewustzijn dat je geen aandacht meer hoeft te schenken om jezelf ondergeschikt te maken bij/voor/naar anderen.

Je mag de boventoon voeren. Laat hem zien, voor jezelf!
En de mensen die de juiste bril opzetten om jouw geweldige energie te aanschouwen, zullen dat ook zien, en je zelfs steunen, ook al kom je af en toe eigenaardig over. EINDELIJK!

Tot de volgende blog.
Fijne week.
Tony

Casa-ad-infinitum.nl
Numerologisch.nl