Paragnost Eddie en Consulenten

Wakker worden, ontwaken wat is dat nou eigenlijk

ontwaken Wakker worden, ontwaken wat is dat nou eigenlijk. Mediums hebben het tijdens consulten vaak over, je gaat ontwaken, of je bent aan het ontwaken. We noemen het ook wel wakker worden. De cliënt denkt bij zichzelf, nou ik voel van alles, maar ontwaken, nee. Ik voel pijn, verdriet, boosheid, teleurstelling. Als jij dat ontwaken noemt, ik vind dit verschrikkelijk.

Vaak voelt het ontwaken voor jou als een emotionele rollercoaster, waarbij je jezelf compleet kwijt bent, inclusief diegene waarvan je houdt. En dat is wat jij ziet en ontwaken, kan je eigenlijk nog gestolen worden.

Na het verbreken van een relatie, zitten we met heel veel vraagtekens in ons hoofd. We struikelen er letterlijk over. Allemaal vragen die we niet beantwoord krijgen, naast alle emoties die dit met zich te weeg brengt.

Gelukkig kunnen mediums en paragnosten je de antwoorden geven, die je zoekt. En tijdens zo’n consult of reading met een top medium, hoor je dat deze aangeeft, je bent aan het ontwaken. Een goed medium en die vind je bij Paragnost Eddie, zal het je ook uit kunnen leggen, mits jij het medium daar de tijd voor geeft en zou ik zeker doen, als je zo snel mogelijk van de pijn af wilt.

Ontwaken, is dat je plotsklaps ziet wat jij al die jaren hebt toegelaten. Wat jij al die jaren op een bepaalde manier hebt gedaan. Dat je dat hebt gedaan, omdat je dacht dat het zo goed was en hoorde. Je was lief, vergevingsgezind, je gaf de ander alle ruimte. Je accepteerde als hij niet voor je klaar kon staan. Je was ook wel eens boos, omdat de ander niets deed, er in jouw ogen nooit voor je was, zijn eigen gang ging, maar je dacht dat dit normaal is in een relatie. Dus je gaf, en verzorgde en had niet in de gaten dat er binnen de relatie veel mis was.

Je had niet in de gaten dat jullie langzaam uit elkaar aan het groeien waren. Je zag niet dat hij alle speelruimte had en jij niet. Jij ging door, soms morrend, en je voelde wel van alles. Maar werd opgeslokt door de waan van alledag.

En nu is alles weg en doet zo’n pijn. Nu sta je op een keerpunt in je leven. Wat er allemaal was, komt niet meer terug, nooit meer. Waarmee ik niet zeg dat jullie niet meer samen komen, dat is iets heel anders. Je wordt wakker, omdat je inziet wat je eigen aandeel is en zelf te veel hebt toegelaten.

Je staat voor een nieuw begin, zonder de ander. Je gaat nu eerst door een hel van grote emotionele golven, die zich afwisselen en dat kan per seconde gaan. Je verwenst hem van alles om direct daarna in huilen uit te barsten dat je de ander zo verschrikkelijk mist. Je bent in diepe rouw en is allemaal nog om te ontwaken.

De storm in jou is ontwaakt. Een hele diepe put is opengetrokken. Jij zit in de put en in jouw gaat de put open. Vanaf je kindertijd heb je emoties opgestapeld. Emoties die je niet mocht laten zien en hebt onderdrukt. Je bent om die reden gaan geven. Je wilde zo graag gezien en gehoord worden en pikte je alles wat anderen deden. Omdat je hoopte dat ze jou zouden zien gaan staan.

Zo ben je ook deze relatie ingestapt en hebt je het foefje uit je jongste jeugd herhaalt. Met een desastreus gevolg. Einde aan een relatie, je was er altijd al bang voor geweest. Je had om die reden nog de ander meer ruimte gegeven. Jij nam de taak wel op je voor de kinderen, zodat hij de ruimte had om zijn sportclub te blijven bezoeken. Avondjes uit te gaan met vrienden. Je was het zo gewend geraakt niets meer voor jezelf te doen en te ondernemen, dat je alles toeliet. Als hij maar gelukkig is, ik vang het hier thuis wel op.

Je bent aan het ontwaken, je gaat nooit meer jezelf wegcijferen. Je gaat nooit iemand meer op je ziel laten trappen. Je hebt er geen behoefte meer aan of anderen je zien staan. Je ziet eindelijk jezelf staan en je bent je er nu terdege van bewust dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Dat jij zelf alles hebt toegelaten, en dat vanaf nu nooit meer zal doen. Je telt mee, eindelijk!

Medium Claire
Paragnost Eddie