Paragnost Eddie en Consulenten

Vrouwelijke wijsheid

Vrouwelijke wijsheid Je innerlijke vrouwelijke wijsheid stelt je in staat om je dromen, verlangens en doelen helder te krijgen. Misschien zie je een heel ander leven voor jezelf dan wat je nu ervaart.
Je vrouwelijke wijsheid herinnert je eraan dat je zelfs de meest buitengewone dromen als realiteit kunt ervaren als je bereid bent om te groeien naar wat je wilt, om te worden wie je in essentie bent. Geef alle vastomlijnde plannen over hoe je je dromen het beste kunt manifesteren los en laat je leiden door bezielde doorleefde ervaringen. Het Universum ondersteunt je goddelijke bestemming op de wijze zoals voor jou als uniek wezen is bestemd.
Wanneer de wijsheid van het Goddelijke Vrouwelijke naar je toe reikt, is de boodschap heel duidelijk: je bent bezig om meer van jouw hemel op aarde te creëren. Soms zijn er groeipijnen naast de vreugde die dergelijke groei met zich meebrengt. Je kunt je zorgen maken, denkend dat je pijn een aanwijzing is dat je op een of andere manier faalt. Je lijden is een teken dat je niet op je goddelijke frequentie bent afgestemd.
Maar kijk eens hoeveel spirituele meesters op deze planeet heel veel leed hebben doorstaan, evenals enorm veel liefde en vreugde hebben ervaren, in vervulling van hun goddelijke bestemming? Groeipijnen zijn slechts een deel van het vrouwelijke pad van creatie, van het doorbreken van wat te klein voor je is geworden. Er is vreugde in de vrijheid, maar de daad van het doorbreken kan soms pijnlijk aanvoelen.
Wanneer dingen moeilijk zijn of wanneer je twijfelt, wanneer je de behoefte voelt om iets te doen waarvoor je bang bent, of wanneer je uitgedaagd wordt in de diepten van je wezen te duiken, ja, dan kan je groeipijnen ervaren. Maar die groeipijnen gaan voorbij en je zult genieten van jouw groei. Weet dat deze moeilijkheden in je leven overbrugd worden, want het Goddelijke in jezelf laat je nooit in de steek.
Luister naar de Goddelijke Vrouwelijke stem in jezelf die nooit gebaseerd kan zijn op angst, twijfel of onzekerheid. Blijf vertrouwen en zet elke tegenslag om in daadkracht vanuit je Goddelijke Mannelijke kracht.
In plaats van te vertrouwen zou je kunnen geloven dat de wereld niet veilig is. Het gaat over jouw binnenwereld en die binnenwereld is altijd te vertrouwen en altijd veilig. Laat je niet verlammen in zelfbeschadigende, zelfvernietigende patronen.
Je innerlijke Goddelijke Vrouwelijke spreekt nu tot jou en belooft je dat als je bereid bent om elke dag weer verbinding te maken, ze jou zal begeleiden naar jouw mooiste goddelijke bestemming. Voel je veilig om haar te vertrouwen. Ze wil enkel het beste met je en gunt je de mooiste levensreis- een reis die perfect aansluit bij alles wat je bent en wat je kunt zijn. Je hart klopt in een perfect ritme van liefde. Vertrouw op je hart en het leven. Alles vordert terwijl je steeds dieper in je goddelijke vervulling wordt geleid.