Paragnost Eddie en Consulenten

  De vrouw en Numerologie

De vrouw en NumerologieDe mens is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Beide sekse hebben hun eigen kracht en talenten. Ik als jongen ben opgevoed alleen door een vrouw, en wist al snel: dit hoort zo te zijn. En desondanks dat de vriendjes op school allemaal met hun vader konden stoeien, voetballen of andere stereotype mannen dingen deden, die hun moesten klaarstomen op de grote (mannelijke) mensen wereld, wist ik al best vroeg dat ik geen vader nodig had. In mijn kleine bewuste wereld ervaarde ik, dat ik juist voor een incarnatie zonder vader had gekozen. Mijn moeder wist me later na mijn 20ste levensjaar te herinneren dat ik weleens gezegd heb, (in kindertaal) mam ik heb alleen voor jou gekozen…

wel kan ik zeggen dat het alleen leven met een moeder zonder broers zussen of andere familieleden, niet altijd door te buitenwereld begrepen word. Maar ach die eigen-aardige jongen met lang haar en een imposante Duitse herder die af en toe met zijn moeder gezien word. So be it, ? Een JOODS spreekwoord luidt: Een goede moeder ZIET wat een kind niet ZEGT. Goede mamas dat is wat we nodig hebben heden ten dagen. Dan heb ik niet over feministen. Die term wil naar mijn mening dat vrouwelijke rechtvaardigheids gevoel zodanig opkrikken, dat er eigenlijk alleen maar schreeuwende vrouwen te zien zijn. Een sterke vrouw voelt zich niet aangesproken als cabaretiers uitspraken doen of grappen vertellen over menopauze o.i.d. Een sterke moeder/vrouw kan haar kinderen leren dat zelfliefde het grootste goed is,
En dat liefde zonder respect hetzelfde is als een envelop zonder inhoudt.

Laatst keek ik een serie genaamd the Red Tent, en beschreef een jong meisje haar addoratie naar haar moeder en de vrouwen in haar leven, die voor die hoogverbindende factor zorgde. Ze definieert haar moeder als; sterk, vaardig en geweldig arrogant. Haar tante Rachel bevat een prachtige onaardse schoonheid die ze uitstekend benutte.
Mooi vooral dat geweldig arrogant, en de schoonheid die uitstekend benut word. Volgens wiens normen mag een vrouw niet arrogant zijn of schoonheid inzetten om haar doel te bereiken. Deze vrouwen hebben een verpakking uitgekozen om het in dit leven, nu eens in te zetten. Van mij krijgen ze het licht groen, als ze een man tegenkomen die zo stom is om erin te tuimen. Wat is goed of wat is slecht. Je hebt corrupte agenten, maar ook criminelen met een goed hart. Slechte vieze priesters, of dieven die savonds hun kind op bed leggen. Wat hoort en wat niet het is maar hoe je het ziet.

Dit staat tenslotte bij de numerologie columns.
En heb het woord VROUW eens uitgerekend.

V = 22 R = 9 O = 6 U = 3 W = 5 = 45 = 9…

Dus dames waarom zouden jullie die hoogintuītieve (22) wetende en empathische (9) verantwoordelijke (6) liefdevolle en gevoelige (3) maar vooral dat (5) vrijheidsstrijdende ideaal, die authentieke blauwdruk, dat sterke en die authentieke orginele en oorspronkelijke verbinding met jezelf verloochenen?? Jullie zijn alleswetend en mits jullie de ervaring en de pijn die je ervaart in het leven benut, en als groei inzet. Dan krijg je zoveel goeds aan zelfliefde op je pad dat, mannen wel om Moeten kijken als ze langslopen, het is een oermisvatting dat beschedenheid de mens siert, het verstiert juist de mens. Flink zijn is niet dapper!! En voel het nu eens in elke cel van je lichaam dat deze bovengenoemde eigenschappen in jou verscholen zitten. Bewust of onbewust is het al aanwezig. Laat het verleden geen invloed meer hebben op het heden. Tenslotte gaat een mens alleen maar lijden door de gedachte dat het anders had kunnen zijn zoals het in werkelijkheid was. Reken af met die dogma’s… We worden alleen geboren en gaan alleen dood.. dat is een ding wat zeker is. En dames loop alsjeblieft het echte pad ipv het rechte pad.

En met relaties is dat precies hetzelfde, als je erachter komt dat je elke keer klootzakken treft als vriendje, dan begint zelfliefde. Verliefdheid op een ander heeft een sterk element in zich, iets nodig te hebben. Verliefdheid voert je weg van jezelf. Maar wanneer het gebeurt, laat die mannen nou eens moeite doen voor jou. Vraag jezelf niet af waarom je klootzakken als vriendje krijgt, maar voel dat je die rotzakken bent ontstegen. En spreek dan ook met jezelf af dat je geen onechte liefde meer in je leven wilt. ERVAREN INCASSEREN GENEREREN!

Warme groeten. Van Tony, Box 9

Alias, BOM-patientje, ? (Bewust Ongehuwde Moeder).