Paragnost Eddie en Consulenten

Vreugde

VreugdeVreugde is een van de 10 vormen van positiviteit.  Leer de schoonheid van vreugde kennen. Ontdek wat jij en dit gevoel samen delen. Ontwikkelen van positieve emoties maakt je gelukkiger en creativer. Je gaat ervan bloeien en groeien.

Visualiseer dat je omgeving veilig en vertrouwd is.
Alles gaat naar je zin. Op het moment vraagt de situatie weinig inspanning van je. Dit zijn de omstandigheden waarin vreugde opgewekt wordt. (bv. je bent net aangenomen voor de baan die je graag wilde) Vreugde voelt helder en licht. Je veert bij het lopen en je gezicht licht op met een glimlach en een innerlijke gloed. Je wilt alles in je opnemen. Je voelt je speels en je wilt in het gevoel springen en meedoen. Het mooie van emoties is dat ze zeer individueel zijn en meer afhangen van je innerlijke interpretatie dan je uiterlijke omstandigheden. Verzamel (om de volledige kracht van vreugde te ontwikkelen) objecten en herinneringen die voor jou een oprechte band met deze emotie creëren. Je zult vaker geconfronteerd worden met negativiteit.

Negativiteit neemt de overhand over positiviteit. En om je emotionele staat in vreugde te veranderen, heb je meer nodig dan vage herinneringen aan wat vroeger vreugde aanwakkerde. Maak je herinneringen concreet door foto’s, voorwerpen en brieven, etc. Zorg ervoor dat die verzameling je echt raakt.

Mocht je onze hulp hierbij nodig hebben, staan onze consulenten altijd voor je klaar.