Paragnost Eddie en Consulenten

Volle Maan

Volle MaanVolle Maan in het teken van goddelijke scheppingskracht

Neem even je tijd om de kaart uit het Osho Zen Tarot deck helemaal in te voelen.
Hoe zou je voor jezelf de betekenis van deze kaart persoonlijk invullen?
Het symbool op de kaart is de Regenboog. De Regenboog laat ons ervaren dat er in werkelijkheid geen afgescheidenheid bestaat tussen het lagere en hogere. Hemel en aarde, geest en materie zijn verbonden met elkaar.
De hemel is geen plek buiten en of boven jezelf. De hemel is een realiteit die we zelf kunnen creëren, vanuit onze vrouwelijke scheppingskracht.
We zijn geïncarneerd op Aarde, hetgeen symbolisch uitgedrukt wordt in de Regenboogreeks. Door ons te verbinden met onze aardse bezigheden en ervaringen, kunnen we het sacrale vieren vanuit een diepe, totale overgave aan alles wat onze scheppingskracht stimuleert.
Als je naar een regenboog kijkt, kan je een zien hoe deze zich in een vloeiende beweging van de aarde naar de hemel uitstrekt.
Kijk even naar de Vrouw van Regenbogen; ze is als een prachtige plant die het hoogtepunt van haar bloei en kleurenpracht heeft bereikt. Ze is heel seksueel, levendig en zit vol mogelijkheden. Ze knipt met haar vingers op het ritme van de liefde en haar dierenriemketting hangt op een manier dat Venus – de planeet van de liefde die astrologisch uit de retrograde is sinds vorige week ¬– op haar hart ligt.
De mouwen van haar gewaad bevatten een overvloed aan zaad, dat overal verspreid wordt door de wind. Het zaad schiet wortel. Ze verspreidt het in alle richtingen vanuit pure levensvreugde en liefde.
Het maakt niet uit waar het zaad terechtkomt.
Bloemen dalen op haar neer, in volstrekte harmonie met haar eigen bloei.
Het water van emoties wervelt licht speels onder de bloem waarop ze neerzit.
Voel en ervaar alle zegeningen in je leven. Verwelkom alle ervaringen met een diepe vreugde, al lijken die ervaringen moeilijk op dit moment. Achter elke situatie zijn verborgen zegeningen aanwezig.
Verspreid je vreugde zonder beperkingen.
Leef totaal en intens. Raak je leven aan met passie, hartstocht, overgave en extase.
Je levenszaadjes barsten helemaal open. Laat ze helemaal tot bloei komen en expanderen.
Net als een bloem mag je iedereen laten delen van haar heerlijke geur. Niet alleen met vrienden, ook met vreemden.
Dit is waarachtige compassie en waarachtige liefde.
Nodig iedereen, man en vrouw, uit om vanuit ieders goddelijke vrouwelijke essentie, open te bloeien en te expanderen in vreugde, met plezier. Dans, dans, dans…

Meditatief moment
– Wat is voor jou compassie? Hoe ervaar jij bij jezelf en voor de ander compassie? Wat vraagt op dit moment compassie langs jouw kant?
– Hoe ervaar jij in jezelf passie, overgave, je vrouwelijke innerlijke godin, je scheppingskracht?
– Hoe maak jij verbinding met je goddelijke vonk? Wat zijn jouw ervaringen?
– Zijn er oordelen, overtuigingen die je afremmen om je volledig te openen?
– Waarin rem jij jezelf af en waarom?
– Hoe ervaar jij als vrouw en als man jouw innerlijke vrouwelijk godin en hoe wil jij haar belichamen, tot expressie brengen, expanderen? Hoe wil jij dit straks delen met je partner, vrienden…?
– Experimenteer speels op jouw manier om je te verbinden met lichaam- geest, hemel- aarde in jezelf en deel je ervaringen, nodig mede-reizigers op het pad van groei en bloei liefdevol uit.