Paragnost Eddie en Consulenten

Vergeving….

Vergeving….dVergeving….e ultieme weg naar healing met HO’OPONOPONO

Wat mensen ook doen, voelen, denken of zeggen, vat het niet persoonlijk op. Anderen zullen hun eigen mening hebben die ontstaan is vanuit hun overtuigingssysteem. Dus wat ze van je denken gaat niet over jou, maar het gaat over hen.
Hoe moeilijk dit ook is lief mens, het wordt duidelijker wie nog steeds vasthoudt aan de dualiteit in denken, voelen, handelen….en het kan je even het gevoel geven van helemaal onderuit gehaald te worden door de onbewuste laag van mensen die nog steeds de behoefte hebben de ander verantwoordelijk te stellen voor hun leven, hun ziek zijn, hun tegenslagen, hun miserie…..dit hoort bij het Vissentijdperk denken, waarin nog steeds een dader wordt gezocht om zich zelf in de slachtoffer rol te kunnen wentelen en alle support, mee-lijders, sympathisanten nodig hebben om te kunnen overleven.

En ook dat is hun waarheid, hun beleving…wij , als bewustzijnstrainers zien dit op een andere manier natuurlijk, we zien van bovenaf wat er gebeurt, wat er speelt en we zien ook dat dit één grote schreeuw is naar LIEFDE. Liefde voor het Zelf in eerste instantie.
Zie helder wat er werkelijk gebeurt….jij hebt het niet meer nodig om hier deel van uit te maken.
Als materie de enige houvast in het leven is….om de ander te manipuleren en te intimideren en neer te zetten als de oorzaak van ziekte, ellende, geef de ander de kans om werkelijk de verbinding met zichzelf te maken waarin het grootste geschenk is: de ander los-laten en alle behoefte om te reageren voorbij te laten gaan.
Word stil van binnen, en voel waar nog die behoefte zit, te bewijzen dat JIJ niet de oorzaak bent van de ander zijn/ haar ziekte, haar leed…hoe meer je wil bewijzen, hoe meer je je energie richt naar de ander en niet naar jezelf.
Overtuigingen komen van heel diep en zijn gebaseerd op eigen hersenspinsels, en vanwaar die weer komen….en zo kunnen we bezig blijven ons eigen prachtige zijn te laten ondersneeuwen door toxische giftige verbindingen….die JIJ niet meer nodig hebt in jouw leven.
Laat alle behoefte om te bewijzen dat JIJ ok bent, JIJ een kind van God bent, JIJ een voldoende goede moeder/ vader bent, JIJ er mag zijn net zoals iedereen, JIJ je prachtige zelf bent….los.
Herken jij je op dit moment in deze boodschap, niet getreurd….adem in…liefde, zelfliefde, adem uit…twijfel, angst, boosheid, verdriet….

Vergeving….Denk eraan lief mens….haat, angst, boosheid is ZIEKMAKEND.
En dat….is ieders verantwoordelijkheid!
Waar zit dat giftig denken, die giftige ziekmakende emoties…?
Vergeef jezelf dat je zolang hebt gedacht dat je het niet waard bent geliefd te zijn/ te worden…vergeef jezelf dat je jezelf zo onwaardig hebt gevoeld…en vergeef de ander dat hij/ zij die rol heeft gespeeld om je dat te tonen…met tegelijk de dankbaarheid dat hij/ zijn die giftige rol heeft opgenomen…om je dichter bij jezelf te brengen.
Heb het goed lief mens…wees lief voor jezelf, wees lief voor het leven, maak het stil, heel stil….stop waar je wil praten, maar ga naar binnen en voel….dankbaar dat je het leven hebt gekregen om het in vreugde, vrede en liefde te delen.
Neem je tijd om deze sterk healende mantra meditatie je te helpen in het ultieme proces van vergeven. Op youtube kan je het prachtige vergevingsritueel terugvinden in diverse uitvoeringen.
Bevrijd je op een eenvoudige diepreinigende wijze van oude ballast en laat alles er zijn.
Medium Mieke
www.miekecoigne.com