Paragnost Eddie en Consulenten

Vergeef jezelf Ho’oponopono

Jezelf vergeven is een van de belangrijkste spirituele leerstellingen in ons aardse leven. We kunnen dan wel best veel spirituele cursussen volgen, maar we zijn ook mens en we maken ook fouten en vergissingen.
Meestal focussen we de fouten en vergissingen die werden gemaakt, maar dit blokkeert onze stroom van vreugdevol leven.
Wanneer de dingen niet gaan zoals we hadden bedoeld is het belangrijk onszelf te vergeven. Niet omdat we slecht hebben gedaan, dit zijn oordelen die we afdraaien als een gebroken plaat en trekken je energie helemaal naar beneden.
Er is geen falen, er is slechts ervaring.
Nieuwe kansen komen altijd naar ons toe wanneer ons originele pad geblokkeerd is. Zeggen we niet dat waar een deur zich sluit andere deuren zich openen? Hoe moeilijk is het dan om de deur die je sluit dicht te laten, je ervaringen mee te nemen als wegwijzers en door de voor jou geopende deur binnen te stappen?
Misschien overheerst het gevoel dat vroeger toch beter was dan wat voor je ligt. Het kan heerlijk zijn om terug te kijken naar fijne herinneringen, maar het verleden overdreven idealiseren zorgt ervoor dat je niet door de nieuwe open deur stapt. Herinner je het verleden helder en naar waarheid zodat je ook van het hier en nu kan genieten om zijn eigen unieke en magische plaats in je leven.
Er kunnen op dit moment oude kwesties vanuit je kindertijd aan de oppervlakte komen, oude emotionele verwondingen met betrekking tot je ouders of een van je ouders, je schooltijd, je opvoeding.
Op dit moment kunnen ook oude geliefden, vrienden plotseling in je leven verschijnen. Niet noodzakelijk om de relatie te hervatten, maar om elkaar te vergeven, niet om noodzakelijk de vriendschap aan te sterken, maar nog hangende kwesties uit te praten.
Er zijn zoveel engelen om je heen, zowel in spirituele als in menselijke vorm, die je willen helpen te helen.
Verwelkom hun liefdevolle energie zodat je kan herstellen en verder te gaan, terug op je pad van vreugde.
Naarmate je emotioneel en spiritueel groeit, verliest wat eerder je aandacht trok zijn bekoring. Je bent nu klaar om de leiding te nemen in je eigen leven en te kiezen voor gelukkiger en meer stimulerende ervaringen.
Het is nu de tijd om je persoonlijke macht weer op te eisen. Je wordt niet gedwongen door het lot of het toeval. Herinner je dat jij in staat bent je leven te hercreëren dat afgestemd is op jouw levensplan.
Onderstaand kan je een prachtige versie van de Ho’oponopono beluisteren met oortjes. Diepe lagen worden getransformeerd. Beste moment hiervoor is als je niet hoeft te werken of ’ s avonds. Niet beluisteren als je met de auto rijdt of in het openbaar vervoer.
Maak elke keer je voelt dat je nog iemand of jezelf iets wil vergeven de verbinding met vier belangrijke woorden:
Ik hou van je (I love you)
Bedankt (Thank you)
Het spijt me (I am sorry)
Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me)