Paragnost Eddie en Consulenten

De valkuilen van Gordon en Humberto

De valkuilen van Gordon en HumbertoDeze week twee bekendheden in the picture! Niet alleen omdat het kan, maar ook is het leuk om bij Mister Heuckeroth de andere kant van de missie, ook wel de negatieve kant van zijn missie gewaar te worden.
Door de fratsen in zijn memoires en wat de achterliggende gedachte is om dat ook daadwerkelijk te publiceren..
Daar gaan we Gordon Cornelis Willem Heuckekroth geboren op: 6-7-1968 maakt Numerologisch de 1… 6-7-6=13+6=19=1.

Om deze ambitieuze duizendpoot op voorhand in het zonnetje te zetten word het ook duidelijker om de andere kant van de medaille te verklaren.
Maar de 1 in zijn volle potentie en de positieve zin staat dat voor, leiderschap, ondernemen, welvarend te worden, door nieuwe zeeën te bevaren en te ervaren. Hard werken, innovatief zijn, en een echte voorloper te zijn. De ingrediënten daarbij zijn bewustzijn, diepgang en wijsheden(7), i.c.m. twee keer de 6 (dag/jaar), aan de ene kant verantwoordelijkheid, en ergens voor kunnen zorgen (dat verklaart ook de drang naar liefde en relatie(s), maar ook de show, dansen, zingen en theatrale tv-shows (het luchtige en gezellige in breedste zin) is op zijn lijf geschreven.

En we kunnen natuurlijk zeggen wat we willen over G, maar hij heeft zich in de horeca, de entertainment wereld, zeer zeker op de kaart gezet! En er zijn maar weinig zangers die zoveel programma’s op zijn naam heeft staan.
Maar, en het bruggetje is qua relaties meteen gemaakt, want een negatieve 6 (of je hem nu als missie of als eigenschap in je energetische pincode hebt staan) keert zich altijd tegen de mensen om zich heen als de persoon (in dit geval Gordon) het gevoel krijgt, dat de omgeving bij hem een hak wilt zetten. Neem daarbij de negatieve 1 (de missie van Gordon), die de unieke combinatie bewerkstelligd van de ramkoers inzetten tegen de mensen die hem ogenschijnlijk een loer willen draaien. Het verantwoordelijke(6) en de leiderschap(1) transformeert dan in een speelzieke en een dictatoriale beter weter! Want in Gordon zijn ogen hebben zijn collega’s. familieleden en vrienden hem dit aangedaan!
Een klein Dictatortje is dan opgestaan, en wil het alleenrecht bemachtigen en mensen overtuigen dat hij de zondebok is, en de waarheid in pacht heeft.
Pak daarbij het persoonlijke jaargetal van onze favoriete Moedel (mannelijke poedel J),
Dat is: 6+7=13+2018(=11) maakt 6.
Dus Gordon is wel verantwoordelijk naar zichzelf, en het getuigd echt van zelfliefde. Bovendien heeft het in februari al voor heel veel financiële zekerheden gezorgd, omdat zijn boek binnen no time was verkocht. Maar ondanks dat Gordon de 6 erin heeft wil niet zeggen dat het altijd rozengeur en maneschijn is.
En dat is een mooi voorbeeld, wat bij ieder mens weleens voor kan komen. Dus als je weerstand blijft bieden aan datgene wat het leven te leren heeft, worden de lessen wel pijnlijker. En zodoende zal het dit jaar met vlagen zo zijn dat Gordon, toch in de valkuilen loopt die hij voor de ander gegraven heeft.
Dan kunnen we spreken van KARMA! Niemand kan voortdurend zijn gelijk halen. Ook niet voor deze artiest pur sang of het nu juridisch is of vriendschappelijk of in de liefde…

Bon, resumé, enfin. Op naar de volgende.

Humberto Tan, 26-10-1965. Deze fijne afro Amerikaanse knuffel presentator heeft het leuk voor elkaar. Met een 8 een 1 en een 3 kan hij geld genereren, zakelijk en creatief zichzelf in dit leven op de kaart zetten. Die 1 zet hij in om vernieuwing teweeg te brengen in de media en te presenteren, als een ondernemer. De 3 (1965) gebruikt hij voor het aankleden van de man. De creativiteit, geeft aanvulling voor de perfecte, jas/das/blouse en pak combinatie.
(genoeg met woorden gespeeld we gaan eens kijken wat nu de oorzaak is van de noodgedwongen stop van RTL Late Night in het jasje van Humb T! J

Humberto Tan heeft een persoonlijk jaargetal in 2018 een 2 trilling. En wat we dan zien aan de geboortedatum is dat de 2 nergens terugkomt. Er is dan waakzaamheid geboden, omdat het een valkuil kan zijn i.p.v. een kracht/verdubbeling.
De 2 staat voor dit jaar centraal, dat Humberto Tan verbinding met zichzelf moet aangaan, en zich niet zoveel hoeft te focussen op daadkracht, ambitie en ondernemen, en zijn Late Night kindje in leven hoeft te houden. En hoe pijnlijk het ook is, maar niks is voor altijd.
En ik bedoel het volgende niet lullig, maar de gedegenheid van het programma, maakte meer plaats voor een dagelijkse bijeenkomst van gezellig kletsen.
Ik heb altijd met veel interesse gekeken, omdat er vaak veel ruimte was voor de eigenheid van de gasten. Maar interviewen wat een goede talkshow betaamd, behoort niet tot de missie van Mister T.
Filosoferen, de diepte in, scherpe vraagstelling, vertellen, de heilige huisjes proberen om te trappen d.m.v. inhoudelijke kennis en daarmee het debat met gasten aangaan, hoeft voor deze man niet.
Het is een goedlachse kundige man, en zal in Juni wel weer een mooi aanbod krijgen. 2+6=8.
Maar door zijn persoonlijk 2 jaar is hij zogezegd energetisch op het matje geroepen, omdat dit niet zijn aandachtspunt is. Hij hoeft namelijk niet de kar te trekken, hij mag uit liefde voor zichzelf, hard werken, om creativiteit een kans te geven. Het is een 3, dus de sfeer was wel aanwezig maar niet in de vorm van een praatprogramma.
Volgend jaar zal hij zeer zeker weer de sfeerbrenger zijn/worden hoe het grote publiek hem jaren geleden leerde kennen.

Mensen, heb een fijne week.
Met warme inzichtelijke groeten,
Tony.
www.hermanosinc.nl
www.casa-ad-infinitum.nl