Paragnost Eddie en Consulenten

Vaarwel vreemdeling

Vaarwel vreemdelingWe zijn allemaal op veel manieren op zoek naar onszelf. We willen weten wie we werkelijk zijn. We leggen afstanden af bij kenners en ingewijden die vertellen dat ze weten wie ze zijn en die zichzelf gevonden hebben. Voor even ben je blij met de ontmoeting en hoop je dat je nu wel heel snel zult weten wie je bent, wat je doel op aarde is. Je hebt een voorbeeld gezien en ja, dit is hoe je wilt zijn. Alleen je kunt niet zijn zoals de ander, je kunt niet worden als de ander is. Omdat jij jij bent, met een eigen unieke zielskleur, een uniek zielspad en een unieke zielsbestemming.

Na een tijdje ontdek je dat je op hetzelfde punt bent beland, je weet nog steeds niet wie je bent en wat je doel is op aarde. Je vervolgt de weg en je zoektocht. Je had gehoopt dat het veel sneller kon, want je zoekt al jaren naar wie je bent. Duizenden euro’s heb je al uitgegeven. Het waren dan niet de juiste kenners. En je blijft zoeken en zoeken in alles wat jou maar naar die beloftevolle weg leidt.
De zoektocht in de buitenwereld kun je blijven verderzetten, tot je in je zielennood beseft dat je datgene, waar je naar verlangt, niet buiten jezelf kunt vinden. Je wordt op jezelf teruggeworpen.
De eerste stap naar je zielsreis. Erkennen dat je een vreemdeling voor jezelf bent geworden. En als vreemdeling leef in je een wereld tot je jezelf terugvindt.

En wat is het eerste wat we meekrijgen. Een naam. Een naam die we soms jaren later veranderen, zoals ook ik heel bewust heb gedaan.
Alle ware pelgrims herken je aan hun diepe verlangen het vreemdelingenschap te doorbreken. En of dat gemakkelijk is? Neen. Omdat we nu eenmaal op aarde leven, waarin je voortdurend te maken hebt met de omgeving en controle van de buitenwereld.
Het verlangen naar bevrijding zal nagenoeg niet plaatsvinden in het hiernamaals maar wel in dit aardse leven. De bevrijding komt vanaf het moment dat we ontwaken en zien hoe het zover is gekomen. En na het zien volgen de stappen die we zelf zullen moeten zetten naar onze goddelijke essentie.
Voor wie zich dan werkelijk thuisvoelt in zichzelf, is vanuit hart en ziel verbonden met de innerlijke goddelijke liefdeskracht.

Vaarwel vreemdeling. Welkom thuis.
©Mieke

Warme hartegroet
Mieke Box 45