Paragnost Eddie en Consulenten

TOVEREN?

TOVERENSoms zouden we willen dat we kunnen toveren. Helaas we hebben geen toverstafjes waarin het ‘slechte’ in het goede verandert. Of de kikker in een prins. De antwoorden nu direct boven tafel komen … nee, meestal werkt dat niet zo. We zijn niet in staat om antwoorden af te dwingen. We krijgen door wat we door krijgen, of dat nu via de gidsen, kaarten of anders gaat.

Soms hebben we weleens cliënten aan de telefoon, die willen dat het zo is PUNT! Het gezegde: “Wil staat achter de deur” komt dan weleens naar boven. Want helaas is ‘Ik wil’ is vaak dictator achtig gedrag. Ja, lees het nog maar eens, het staat er echt.

Net als het ‘Ik wil’ komt nogal eens de vraag ‘waarom’ voor. Waarom proberen we dan zo goed mogelijk uit te leggen. Afhankelijk van de cliënten die we spreken, kan dat variëren tot het uitleggen van gedrag van anderen tot gedrag van de cliënt zelf. Of dat cliënten/omgeving ervaringen vanuit het verleden, daarmee bedoelen dit leven, maar ook vorige levens, niet hebben afgemaakt, verwerkt of nog te leren hebben. Soms waarom het universum zo werkt, en wat iemand daarvan te leren heeft. Bij dit laatste zinnetje hebben we niet altijd een antwoord. Het is namelijk niet zo dat we ons omdraaien in de archiefkast naar een antwoord kunnen zoeken. Soms moeten we een antwoord gewoon schuldig blijven.

Afhankelijk van de consulent kan er soms een thema tevoorschijn komen dat te maken heeft met de standen van de planeten. Zoals een planeet die in retrograde staat in een bepaalde periode. Bekendste daarvan is waarschijnlijk Mercurius. Wanneer Mercurius in retrograde is, is het bijna grappig hoe allerlei communicatiestoorzenders er blijken te zijn. Vaak is dat dan ook het thema tijdens zo een retrograde.

Een tijdje terug was iedereen depressief, of bijna levensmoe. Als consulent is dat dan extreem vermoeiend, een consulent is ook een mens met emoties en gevoel. Bij extreme depressie die gaat naar levensmoe zijn is dan ook www.113online.nl een betere optie over het algemeen.
Het is in die periode (een tijdje terug) geen uitzondering geweest, dat we 4-6 cliënten op één dag spraken die zo diep in hun emoties zaten.
Hoe graag we ook willen, ook hier hebben we geen toverstokje.

Welke toverstokjes hebben we wel? Empathie hebben met anderen. Dat is voor alle consulenten. Dit werk vraagt dit in eerste instantie! Daarnaast kunnen we als medium indien de overgegane persoon dit wilt communiceren (tussenkanaal) zijn. Invoelen op situaties als werk, studie etc.

Adviezen geven in hoe om te gaan met de situatie. Afhankelijk van de consulent die de cliënt spreekt kunnen er toekomstvoorspellingen gedaan worden. Of juist terug gekeken worden in het verleden naar bijvoorbeeld traumatische ervaringen. Ruimtes reinigen, antwoorden geven over diepere soms onbekende zaken als vragen over Atlantis, Lemuria en andere onbekende zaken. Adviezen geven over verhuizingen, inrichtingen en meer. Adviezen geven over gedrag. En alles wat aan bovenstaande zaken is gerelateerd.

Geen toverstafjes, wel goede intenties.

Medium Esther