Paragnost Eddie en Consulenten

Sluipverbruik komt ook voor bij de mens

Sluipverbruik komt ook voor bij de mensSluipverbruik komt ook voor bij de mens. gezien alles wat er speelt omtrent verbruik van energie, als gas en licht, zijn veel mensen alerter geworden op hun energierekening. Blogs over sluipverbruik schieten uit de grond en menigeen zal er intussen wel een over hebben gelezen.

Net zo goed als apparaten voor sluipverbruik kunnen zorgen, een stekker van de tv bijvoorbeeld die standaard in het stopcontact zit, heeft de mens ook last van sluipverbruik. In de spirituele wereld noemen we dat bijvoorbeeld.

Constant aanstaan, waarmee wordt bedoeld, altijd alert zijn. Je voelsprieten zijn op alles buiten jezelf om gericht. Je wilt controle, je wilt situaties in de hand hebben, voor zijn. Vreselijk vermoeiend.

Want als je dit doet, lek je naar grote waarschijnlijkheid, energie. Die energie die weglekt, heb je eerst lange tijd niet in de gaten, geeft een spiritueel hulpverlener van Paragnost Eddie aan. Zelfs slecht slapen, doet bij velen nog geen lampje branden.

Terwijl dat toch echt een teken is van sluipverbruik en het lekken van energie, op zaken die wellicht helemaal niet nodig zijn. Hoe komt het dat best wel veel mensen met dit fenomeen te maken hebben?

Maar nog belangrijker, het zelf niet in de gaten hebben? De voedingsbodem ligt in de maatschappij enerzijds voor sluipgebruik bij de mens. Anderzijds bij onze opvoeding, geeft een medium van Paragnost Eddie aan.

De maatschappij is, zoals dat in de volksmond klinkt, aan het verharden. Mede door social media, waarbij we lekker anoniem achter een schermpje veel meer durven zeggen, dan dat we dat rechtstreeks in een contact durven te uiten.

We steken onze mening niet onder stoelen of banken. En weet je, dat mag ook, want ieder heeft een andere kijk op zaken. We kunne daar zelf heel veel van opsteken. Waarmee wij, als mediums en paragnosten zeggen, geef vooral je mening.

Houd het alleen respectvol en met de juiste moraal. Als dat aanwezig is, zal sluipverbruik bij de mens veel minder gaan voorkomen. We voelen ons niet aangevallen, geschoffeerd, onderuit gehaald, voor gek gezet.

Daarbij komt ook dat we zo ongelooflijk veel moeten, nou meer eigenlijk verwachten. Aan de ene kant van onszelf, aan de andere kant van anderen. Net alsof we maar mee moeten doen in de malle molen van het leven.

We leren niet dat wijzelf belangrijk zijn en om die reden zijn we vaak grenzeloos, maar ook machteloos. Grenzeloos zorgt er dan voor dat we veel te veel toelaten, tolereren en accepteren. Waardoor we weer spoken in ons hoofd krijgen. Machteloos zorgt er voor dat we ook spoken in ons hoofd krijgen of we wel goed genoeg zijn.

En zo sukkelt de mens voort, geleefd worden, door zichzelf en alles en de maatschappij. Ongemerkt sluipt dan de energielek er in, zegt een medium van Paragnost Eddie. Op een gegeven moment gaat het lampje dan uit. Zo’n 25% van de mens heeft een burn out. Zo’n 75% in meer of mindere mate last van een bijnieruitputting.

Dit zijn getallen die niet mis zijn. Gelukkig kunnen wij als spiritueel hulpverleners veel voor deze mensen betekenen. Echter, het zou zo fijn zijn als de mens dit al mee zou krijgen, waardoor die niet mee zou hoeven te maken.