Paragnost Eddie en Consulenten

Regeltjes en Wetten allerhande

Regeltjes en Wetten allerhandeRegeltjes en Wetten allerhande. Je moet er toch niet teveel bij stilstaan of aan denken dat het aardse leven geregeld is en in toenemende mate overspoeld wordt door regeltjes en wetten waar we niets meer van begrijpen. Laat staan het ermee eens zijn. En toch ja zijn die aardse regeltjes en wetten in zekere mate wel nodig om een samenleving zonder al te veel buitenissigheden mogelijk te houden. Of we dat nu leuk vinden of niet, het is niet anders.
Maar laat ons even wat dieper inkijken. Er zijn naast de geschreven regeltjes en wetten ook ongeschreven regeltjes (gelukkig geen wetten) die we navolgen of gehoorzamen en die we terugvinden in familiaal verband. Ik denk aan gewoonten of culturele gewoonten. Weinigen stellen zich hierover vragen en doen gewoon wat verwacht wordt binnen de familie. We passen ons dus eigenlijk al heel snel aan uit gewoonte, respect en in het bovenstaande, omdat het moet.
Nu is er ook nog het Universum en het Universum werkt ook volgens goddelijke principes en wetten die het kader zijn voor alle menselijke ervaringen. Velen hebben vast al gehoord over de Universele Kosmische Wetten van de aantrekkingskracht en velen denken hierbij onmiddellijk aan ‘overvloed’ en nog concreter ‘geld’. Dat is één Wet uit de vele. Nu is dat alleen niet voldoende om een afspraakje te maken met het Universum en te verlangen naar bijvoorbeeld overvloed.
Ik vertel vaak aan mensen die wel al kennis hebben van de werking van het Universum en me vertellen dat hét niet werkt, dat dit niet voldoende is om ‘kennis’ te hebben maar totaal in je hart te resoneren met de energie van datgene wat je wilt aantrekken. Kun je dit voelen?
Overvloed aantrekken, succes aantrekken, een liefdevolle partner aantrekken… als je met de energie van angst, twijfel, ongeloof, boosheid of wantrouwen resoneert in je hoofd en hart, resoneer je niet met de Universele Kosmische Wetten. En dat is de reden waarom alle pogingen die worden gedaan niet (duurzaam) werken. Hierin hebben we wel allen enig werk te verrichten en dat kan toch maar als we ook echt bereid zijn in ons hart te voelen en onze gedachten onderzoeken.
Door ons te verzetten, creëren we disharmonie. Het is mogelijk om alles waar we zelf regeltjes voor hebben opgemaakt, te veranderen. Ook al voelt het aan alsof je alle regels overtreedt en de gevestigde orde het verwerpt. Het is misschien de tijd om neen te zeggen tegen de gewoonten van een groep of groepen, jezelf te laten zien, te focussen op wat je werkelijk wilt en dit helemaal in je hart laten volstromen.
Transformatieprocessen zijn zelden gemakkelijk, omdat je zowel verzet kan ervaren van de buitenwereld én niet te vergeten het eigen verzet. Onze eigen innerlijke saboteur.
Open je hart voor de Universele Kosmische Wetten, verbind je elke dag bewust met deze Wetten en voel hoe deze pulseren doorheen je hele wezen.
De helft van het werk is reeds volbracht. Het vraagt dan nog enkel geduld en vertrouwen om die fantastisch perfecte Wetten van een overvloedig Universum het werk te laten doen voor jou.
Let op de tekenen.