Paragnost Eddie en Consulenten

Op de bank zitten hopen

Op de bank zitten hopen, brengt niets. Niemand ontkomt er aan, bij het leven horen periodes waarin alles ons tegenstaat, waarin het voelt alsof niets wilt lukken, we alleen maar tegenwerking ervaren. We zijn diep teleurgesteld, we zien anderen wel dingen realiseren, we maken ons er druk over, waarom zij wel en ik niet.

Voor we het weten zitten we op de bank, gedachten die ons leven bepalen in een negatieve spiraal. Niets is meer leuk, alles moet op de schop, je zou alles wel achter je willen laten, een zak met geld willen hebben en naar een eiland vliegen waar je zorgeloos de rest van je leven zou kunnen doorbrengen.

Als we nu allemaal deze periodes krijgen, zou het dan niet een bedoeling kunnen hebben? Zou er misschien een dieper liggende reden aan ten grondslag liggen, waar we naar zouden moeten kijken in plaats van te blijven hangen op de bank, klagend en verwijten maken dat het leven je niets positiefs brengt.

Vast wel, maar zolang we die reden niet willen zien, zolang we het niet begrijpen, is de bank, waarop we vertoeven, ondanks zeer onaangenaam gezelschap, wel even tijdelijke onze beste vriend. Dat die bank, de kleur, de stof je op een gegeven moment ook tegen gaat staan, kun je op wachten. Hij wordt smoezelig van dat intense gebruik door jou. Hij begint slijtage te vertonen, en ook de bank zou wel het huis uit mogen, heb je al eens gedacht. Het doen, echt aan de slag gaan om uit deze miserabele periode te komen, schijnbaar bevalt het je nog, anders was je vast en zeker al iets gaan doen.

We hopen veel, we hopen dat het leven beter wordt, dat we die partner vinden die ons geluk komt brengen, dat we voldoende geld op zak hebben en we ons daar geen zorgen meer over hoeven te maken. Elk dubbeltje omdraaien, klaar ben je er mee.

Maar van die bank afkomen, het is zo moeilijk. Dus besluit je van lieverlee maar een medium te consulteren, om te weten hoe of je toekomst er uit ziet. Je komt uit bij een medium 2.0, een medium van de toekomst. Laat je daar nou naar op zoek zijn. Wat gaat jou de toekomst brengen.

Je kunt een medium raadplegen wat je wilt, je toekomst bepaal je toch echt voor het grootste gedeelte zelf. Als je een goed medium aan de telefoon hebt en die zijn er op mediums20, dan zal het medium je dit ook laten doorschemeren. En je uiteraard je toekomst voorspellen.

Er zijn cliënten die bellen en hopen dat het in de toekomst beter zal gaan. Dat zal het zeker, mits jij stopt met hopen, van de bank afkomt en iets gaat doen. Het maakt niet uit wat, ga iets doen. Aan het einde van de dag, zal je zien, geeft datgene wat je hebt gedaan op de een of andere manier je toch een fijn gevoel. Je moet iets gaan doorbreken, en dat gebeurt door iets te gaan doen.

Al heeft dat doen niets te maken wat je graag zou willen, het gaat om een patroon, waarvan je een gewoonte hebt gemaakt, te gaan doorbreken. Begin met kleine hapklare brokken. Ruim de woonkamer op, pak een emmer sop en maak schoon, zo begin je elke hoekje, gaatje af te stoffen, schoon te maken, op te ruimen en dit heeft effect op jou. Je bent bezig, je aandacht geef je aan de klus die je doet, je ziet dat het schoon wordt, dat het opgeruimd wordt, met gevolg dat ook je hoofd opgeruimd raakt.

Je bent van die bank af en die zal je nu ook eens onderhanden nemen en zonder dat je er erg in hebt, werk je zo toe naar datgene wat je voor ogen hebt. Het universum ziet dat je aan de slag bent gegaan en zal je datgene gaan geven waar je om vraagt. Wees bereid, sta open, durf het te ontvangen, anders gaat het je deur voorbij.