Paragnost Eddie en Consulenten

Oheyo lieve mensen:

In mijn profiel heb ik het over consulten die ik geef via de 4 windrichtingen. Wat bedoel ik daar precies mee, wat doet een sjamaan, en wat kan een sjamaan betekenen voor jou als mens.
Wat kan ik als sjamaan voor jou betekenen?
Als sjamaan werk je tussen werelden, ik switch van de ene wereld naar de andere om jou als persoon te kunnen helpen. In deze werelden haal ik de informatie op van de spirithelpers om jou als persoon weer in je kracht of in balans terug te zetten. Van deze helpers krijg ik te horen wat ik mag zeggen en welke instrumenten ik mag inzetten. Meestal leg ik 3 kaarten uit het dek “de kracht van het wiel” ik krijg dan informatie van uit het verleden, heden en de toekomst. Wanneer ik klaar ben met deze tijden, kom je erachter dat ik uiteindelijk in het nu spreek. Het verleden is geweest en laat zien hoe je in je leven staat, de toekomst is beïnvloedbaar, jou keuzes bepalen welke kant je leven opgaat. Alleen jij hebt invloed hierop, het heden echter kan ik als sjamaan jou meenemen op je reis vanuit het verleden naar het nu, de sporen die je hebt achter gelaten gaan we uitpluizen om een nieuwe richting aan je reis te geven. Het magnetische Noorden is daarbij belangrijk daar waar de zuivere lucht heerst om zuiver te kunnen kijken, het Zuiden waar je het vuur van het leven brand, het Oosten daar waar de geboorte plaats vind en het Westen waar de creatie plaats vind. Via deze windrichtingen kan ik je adviseren. Het gebeurd ook wel dat ik stenen neer leg, bij een juiste verbinding via de telefoon, kan je voelen wat de stenen in het medicijnwiel liggen met je doen. Het medicijn-wiel. Voor de sjamaan het instrument om jou persoonlijke pad te doorgronden. Voorbeeld van een medicijn wiel staat hieronder. Kom ik in een latere blog op terug.

Het medicijn wiel neemt ons mee naar de beneden wereld, de wereld waar onze geschiedenis ligt opgeslagen, de wereld waar onze ancestors wonen en daar waar we onze krachtdieren treffen. Wat zijn krachtdieren? Dit zijn dieren of wezens die jou op je levenspad beschermen en je van de juiste hoeveelheid kracht voorzien. Wanneer we in de beneden wereld zijn voelen we hun aanwezigheid. We vragen ze om mee te gaan op onze reis.
Tijdens het consult neem ik je aan de hand en laat je zien waar je vandaan komt, samen met een boodschap uit deze wereld.
Ben je klaar om deze reis mee te maken? Bel me en laat je verrassen.
Sjamaan Paul  (box 70)