Paragnost Eddie en Consulenten

Numerologie in de politiek

In het vorige blog heb ik het heel even over Mark R gehad.
Maar wat maakt een president nou een goed leider van een land.
De numerologie kent 9 getallen en daarna komen de cijfers 11 22 en 33.
Met ieder hun eigen kwaliteiten, maar als het op leiderschap en regeren aankomt,
dan steekt de 1 er bovenuit.
De 1 kan je niet delen, de alpha! De leider, de kapitein, de man of vrouw die beslist.
Maar tot mijn grote spijt kan ik zeggen dat we die helaas niet in Den Haag kunnen aantreffen.
zeker ook in dit nieuwe kabinet, wat morgen gepresenteerd word.
er zit een minister bij wat een 1 als missie heeft. Voor de rest zijn het allemaal mensen die overlopen van zorggetallen en spirituele ontwaking voor hun eigen incarnatie (de 11).
En je kan natuurlijk nooit een land regeren, met als missie spirituele ontwaking en waar je jezelf in dit leven nooit meer mag verloochenen. (lastig werken in Den Haag)
maar enfin, Mark Rutte, is een 3, met een hoop ministers die een 3 zijn met daarbij de (on)bewuste dualiteit. Is het eigenlijk een groot karmisch Kabinet, wat mogelijk morgen op het bordes al pijntjes en onderling de zogeheten struggle gaat ondervinden.

Via dit Numerologische geschrift is het wel leuk om met jullie te debatteren hoe de ministers op de juiste plek (en op hun nummer) te zetten..
Iedere kop in het net geworden kabinet Numerologisch af gaan duurt te lang, dus het gaat even om de functies.

Nou De minister president zou een 1 moeten zijn voilà.
Minister van financiën: dat moet altijd een 8 zijn. De 8 staat voor materie, geldzaken organiseren en altijd controle houden op de financiële in en uitstroom..
Minister van onderwijs. Een 9 Mensen die onderwijzen zonder te beleren, zijn bij uitstek geschikt voor deze taak.
Hoewel het pakketje ‘cultuur’ vaak op het bordje van deze minister word gegooid, is het verstandig om Cultuur over te laten aan iemand met een 3 als missie.
Minister van Buitenlandse zaken. Een 5. Erop uitgaan en alleen met het koningshuis op staatsbezoek. Hoewel het een letterlijke interpretatie is van de 5, is het helemaal mooi meegenomen als de betreffende minister is opgebouwd met een paar krachtcijfers. Het liefst een 8.
Zodat binnen en buitenland dan prima uit vrijheid met elkaar zaken kunnen doen.
Minister van binnenlandse zaken. Een 4. Hard werken en mouwen opstropen om zo duidelijkheid te scheppen voor iedereen op de werkvloer, en voor bedrijven. Toespraken kort houden en duidelijk zijn. Geen politiek geneuzel maar de koe bij de horens pakken.
Minister van Milieu. Een 6. Het staat voor verantwoordelijkheid en dienstbaar zijn naar mens en dier. Onderbouwd in de geboortedatum met een 1 en 8 kan echter (nog) meer realiseren.

Minister van volksgezondheid welzijn en sport. Een 2.
Een teamplayer met empathisch vermogen om mensen en groepen te verbinden.
Mensen inzicht geven wat nu het beste is voor de harmonie de gezondheid en het algeheel welbevinden van de Staat.
Minister van defensie: een 8. Het leger roept luidt GEEF 8! Niet geef 7.
Het leger kost veel geld en daar is een 8 uitermate geschikt voor, de meeste 8en zijn ook strategisch onderlegd en oorzaak en gevolg in een situatie van brute macht en kracht is inschatten van de situatie wel aan de 8 toebedeelt.
Minister van justitie. Voor deze discutabele portofolio, vind je Numerologisch niet snel de beste persoon. Maar mijn gedachte gaan dan toch naar de 9. Justitie staat bol van wetjes, de 9 is een mentaal cijfer en staat o.a. voor verkondigen vertellen en een stuk aansturen.. En ‘het weten’ en ervaring, inzetten die een verandering ten goede tot stand kan brengen zou een geschikte kandidaat zijn.
Mocht het een 7 worden, alsjeblieft transformeer alle gevangenissen en inrichtingen als rusthuis, kuuroord of bibliotheek.
Een 7 mag alles uit rust doen en mag nooit opgejaagd worden omdat zijn of haar leven op bezinning is aangewezen..
Enfin brood op de plank is immers nodig dus een 7 kan af en toe aanwezig zijn met debatten om zijn filosoferende visie te laten horen, maar een flinke zak wachtgeld zou beter zijn.
PFF AL DAT WERK.
Nou mensen dank voor jullie tijd,
Ik als numeroloog en als 2 word geen minister van volksgezondheid,
Maar heb sowieso de ambitie niet de politiek te betreden.
Breng ze wel een keer koffie ofzo.

Warme groeten
Tony. Box 09