Paragnost Eddie en Consulenten

Numerologie en jou 2018 deel 2

Numerologie en jou 2018 deel 2Dag beste lezers,

Zoals vorige week belooft, gaan we nu verder met de overige persoonlijke jaargetallen..

Daarbij hoort natuurlijk dezelfde rekensom
Dag en maand van onze geboortedatum.
De dag, (weer een voorbeeld) 27. Dat herleiden we naar één getal dat word 9.
Met de maand juni 6. Dat blijft een 6.
27 en 6. 2+7=9 +6=15 1+5=6
Vervolgens tellen we de 6 en 2018 op. Voor de snelle rekenaar is de uitkomst….
Inderdaad een 8. Want 2018 word herleid naar een 11. (2+1+8=11).
Deze persoon komt in een 8 trilling.
Hieronder een kleine samenvatting/prognose wat jou persoonlijke jaartrilling in petto heeft.

Een 6 jaar. De 6 is het getal van het gezin, van de familie dat betekend dat je vrij druk kunt zijn met je omgeving nu. Een 6 jaar heeft altijd te maken met karma, in een 6 jaar  kan er een geweldige instroom zijn van mensen met gedoe. Een 6 jaar is geen goed jaar om op reis te gaan maar is meer een jaar om op je erf te blijven vanwege het erfdeel zeg maar. Het is wel durven om je in een 6 jaar vrij te roosteren.  Dus niet iedere keer wat gaan doen voor anderen, wordt geen onderdeel van andermans verlangen. Wordt niet de gevangene van de traditie van anderen. Als u de hele avond ganzenbord moet spelen, zit u de hele avond in de put. Dan raak je uitgeput.
Een 6 jaar is meerhuiselijkheid, familie en karma.

Een 7 jaar. Een jaar van slapen, het is een jaar van rust.  Van bezinning, bezint eer gij begint, bezint eer gij beëindigt. Want na het 7 jaar komen er dus 3 hectische jaren aan. Een 8 een 9 en een 1 waarin er heel veel gebeurt. In een 7 jaar gaat de winkel dicht en gaat het magazijn open oftewel dan ‘’mag je d’r zijn’’. En dan mag je kijken in je magazijn naar je eigenschappen en dan ga je is kijken wie er vorig jaar (in je 6 jaar), er allemaal is opgezet. Blijf In de rust daar gaat het om, in de mand blijven maar niet gemuilkorfd, wel blijven praten in een 7 jaar.

Een 8 jaar. Een heel goed jaar voor het financiële te regelen en/of te genereren.
Materieel gezien ook evt. zaken oplossen. Het is een goed jaar om nou eens te kijken van hoe ben ik verzekerd, hoe ga ik met mijn abonnementen om/heb ik dat nog nodig, hoe ga ik met mijn geldzaken om. Een 8 jaar geeft ook de mogelijkheid om van baan te veranderen als u zich daar financieel door zou kunnen verbeteren. In een 4 jaar is het meer werken aan werk, een 8 is meer de materie, dat is een krachtig jaar door dus de organisatie van je leven weer in eigen hand te houden. Het hoort dus ook bij de krachtgetallen, 1,4,8

————
En 2,3 en 6 zijn zorggetallen, de sociale getallen.
11 en 22 en 33 zijn de spirituele getallen. En dan blijven er nog 3 getallen over die dus niet horen bij die groepen. Dat is de 5 en door die vrijheid kan deze niet bij een groep horen, de 7 een eigen wijsheid en kan niet bij een groep horen en de 9 heeft de educatie,de kennis en kan niet bij een groep horen. Dus we gaan straks allemaal logeren bij mensen met een 2,3 en 6 dat is gezellig!
(extra informatie)
————

Een 9 jaar. Is het jaar om af te ronden. De periode bijv. van 2006/2015 word nu afgerond er worden dus punten gezet en als je durft, in een 9 jaar,  wordt de trilling gestuurd om ‘n punt te zetten, na een punt komt er weer een hoofdletter en komt er weer een nieuwe zin. Zet je een komma dan is het kom maar, dan krijg je steeds herkansingen. Een 9 jaar is een goed jaar om al het behang er af te krabben en alles goed schoon te maken. Ga dus nooit de denkvergissing maken om behang te plakken over behang want daar wordt de kamer te klein van. Als je het behang gaat afkrabben dan komt je iedereen weer tegen die je er achter hebt geplakt. Zo van wie ben jij dan?… Oh ja, je kunt dus mensen tegenkomen in dit jaar uit het verleden.

Je krijgt dan ook voor jezelf de gelegenheid om eens te onderzoeken en dan onder-zoeken, wat doen artsen tegenwoordig, die gaan alleen maar boven zoeken, nee… je moet onderzoeken, toch uiteindelijk. Onderzoeken! Op onderzoek.
Je kunt in het leven kiezen de vinder te zijn, of je kunt de zoeker zijn, maar je kan ook graag gevonden willen worden. Dus met de Pasen nooit geen eieren zoeken die een ander voor je verstopt, gewoon je eigen eieren verstoppen dat is veel logischer, dan zeg je gewoon ’s morgens, daar en daar liggen ze. Je gaat toch niet zoeken naar eieren die een ander heeft verstopt,dat is toch niet logisch. Als je het leuk vindt om een keer de rol te hebben om gevonden worden. Nou, dan ga je jezelf maar lekker verstoppen, dan niet van tevoren zeggen waar je zit? maak het dan niet te gemakkelijk.
(voor de ander) (hypothetisch/voorbeelden/trillingen van energie als laatste bij de 9 jaar trilling)

Een 11 jaar. Dat is geen gemakkelijk jaar,dat is een jaar van bewust worden.
Mensen eigenlijk vanuit de transparantie aanreiken dat je af en toe ook geen zin meer in andere mensen hebt. In een 11 jaar wordt je dus extra allergisch voor het onechte. Omdat je namelijk door die 11 extra word ver-bonden, dan voel je ook aan bij mensen, dat het niet klopt. Zodra de ander zich gaat verspreken, spreekt God door de ander heen. Dan heb je wel eens waarschijnlijk. Bij een begrafenis gaan we iemand condoleren en dan weten we, we moeten iemand condoleren en dan zeggen we soms wel eens gefeliciteerd, oftewel die vergissing is geen vergissing.
De Goddelijke energie creëert die vibratie zodanig dat we dus die persoon feliciteren, dat die geest vrij is. Men is dus overleden, wat is het woord overlijden, men wordt ‘’over-geleid’’ naar een andere dimensie en het lijden is over, een heel mooi woord. Het is een lastig jaar., wel een heel mooi jaar maar daar zit af en toe wel eens een teleurstelling bij en dat je denkt van; hé wat jammer nou, waarom wordt dat nou niet anders gedaan.

Een 22 jaar. in een 22 jaar maak je een dubbele verbinding, dus vanuit je eigen verbinding met de hemel. Iemand met een 22 jaar kan wel eens last hebben van transpiratie ’s nachts, komt er ’s nachts transpiratie dan komt er een soort verschuiving qua uitwerking, dus overdag heb je het niet goed uitgewerkt en dan word het mee de nacht ingenomen, dan wordt het ’s nachts uitgewerkt.. Dat betekend ook dat je droomwereld veel anders kunnen worden, je kunt dus samenhangende dromen krijgen door altijd schoon te gaan slapen. Daar hoef je niet voor onder de douche maar dat je jezelf symbolisch schoonspoelt. als wij ons niet schoonspoelen dan krijgen we onsamenhangende dromen en als we ons schoonspoelen dan krijgen we samenhangende dromen. Dat betekent ook liefst in de slaapkamer met alleen maar een bed. Zonder tv, computer, klok op elektriciteit ook dat werkt onsamenhangende dromen op, dat zijn allemaal energieën, het is zo belangrijk hoe we gaan slapen en bij voorkeur met het hoofd naar het noorden dan kan je namelijk in de koelte slapen. Bij dit dubbele getal wordt dat transpireren eigenlijk extra geactiveerd bij mensen die het overdag niet helemaal oppakken, die hebben de neiging om te vergaderen na de vergadering.

Een 33 jaar. 33 noemen we ook wel het christusgetal, Jezus stierf aan het kruis toen hij 33 was en als je het woord kruis numerologisch analyseert dan kom je uit op 33.
Dat is de hoogste energie, bij deze energie moeten we waakzaam zijn om dan niet weer iedere keer aan het kruis te hangen, als je deze jaar energie hebt, dan is het belangrijk om vanuit de opstanding te werken, niet vanuit de kruisiging. het zou mooi zijn om, en dat geldt voor ons allemaal, om goede vrijdag vanaf nu over te slaan, we hebben dan dit jaar de opstanding gevierd en herdacht volgend jaar dan weer het kruis, dat schiet niet op zo natuurlijk.

Nou lieve mensen..
Veel inzicht, helderheid, warmte en zelfliefde…
Vertrouw op jullie intuïtie.
En blijf met dit persoonlijke jaar-inzicht, voelen wat je weet en weten wat je voelt..

Warme groeten,
Tony.