Paragnost Eddie en Consulenten

Numerologie en jouw 2018

Numerologie en jouw 2018 Ik besloot is in het toetsenbord te kruipen, en te gaan typen over 2018.
Iedereen ervaart wel een verschuiving in bewustzijn in de wereld, maar wat betekent 2018 nu voor ons persoonlijk. wat zijn de jaarthema’s van éénieder, en in hoeverre kunnen we onszelf een inkijk verschaffen in wat we mogelijk op ons pad kunnen krijgen.
Ik neem je in de komende blogs mee naar de rekensom die eigenlijk best makkelijk uit te rekenen valt, en de trilling die daaraan gekoppeld is.
De prognose valt dan wat meer op zijn plek, en zorgt voor dat stukje duidelijkheid, wat misschien nu al zo 6 weken voor het nieuwe jaar, bewust of onbewust zich aan het manisfesteren is..

Als eerste pak je je geboorte dag en maand. Laten we een voorbeeld nemen 14-9.
(Weet wel als je met je dag en maand uitkomt op 11,22,33 dat deze uitkomst niet gedeeld word)
De 14 word in de numerologie een 5 en de 9 blijft zoals hij is.
Dan krijgen we 5+9=14=5+2018=11. Dus 5+11 word dan: 7.
Deze persoon krijgt een jaar van bezinning, rust. En het beste zou zijn 10uur slapen 10uur rust en 4uur ligt aangepast werk. Het is een periode om te kijken waar hij of zij zich in de laatste jaren toe verhouden heeft, en gevoelsmatig/geestelijk/zakelijk een grens overschreden heeft.
Het principe van even een winterslaap doen als een beer zal deze persoon goed doen, en vooral niks overhaasten.

Kijk even bij jezelf. Let op je tellen, “en reken er maar op” (los)
(dag en maand van de geboorte en het jaar van de wereld)

Een 1 jaar. Dat is een jaar waarin je een nieuwe start maakt van negen jaren, je start dus een cyclus van negen jaren in dit jaar word de toon gezet voor de komende negen jaar. (Vanaf bijv. 2015 tot 2024) De 1 is een krachtig vernieuwend (jaar) getal.

Een 2 jaar. Een goed jaar van/voor, nieuwe relaties en nieuwe verbindingen aangaan, dit is ‘n heel mooi  jaar van harmonie, een jaar van saamhorigheid..

Een 3 jaar. Een gevoelsjaar, een jaar waar het hoofd wordt uitgeschakeld dus koester in het 3 jaar vergeetachtigheid. Stel je staat voor de spiegel s morgens en je denkt van, goh ik ken die persoon die komt me bekend voor. (zou dat zo maar kunnen) Maar voor een 3 jaar is het altijd heel belangrijk om vanuit die gevoelsporiën, die openstaan te gaan werken, dat betekend dat je in een 3 jaar ook alle nog niet ge-huilde tranen mag laten gaan, gooi het er maar uit.

Een 4 jaar. Een jaar van hard werken, opruimen, ordenen, in een 4 jaar wordt de tent opgezet om er in een 5 jaar (het jaar erna) lekker voor of in te kunnen gaan zitten.

Een 5 jaar. Een jaar van bevrijding, een jaar van op pad gaan, vanuit een bevrijdt gevoel op pad. Erop uitgaan maar altijd weer vanuit je eigen innerlijke vrijheid. (Begin iedere ochtend met een zilveruitje, heb je al een uitje.) Voor een 5 jaar is het belangrijk dat je alle verbindingen in je leven die gebonden zijn gaat transformeren naar ongebondenheid. Verbindingen die te vast zitten waar je je aan gaat irriteren omdat, een irritatie is altijd een signaal dat je voorbij je intuïtie gaat.
Als je met een partner in bed ligt en je irriteert je aan een beschuitkruimel, zegt dat al heel veel over de relatie. Maar als je van elkaar houd, al liggen er drie rollen beschuit in bed,moet niets uitmaken. Maar ga je je irriteren aan bijverschijnselen, heeft dat te maken met dat het niet goed voelt qua intuïtie. (je wist al dat het niks zou worden, maar ja je doet het toch maar weer).
Doen we niets aan de irritatie, krijgen we klachten, dat is fase drie, dus problemen met het lichaam is altijd het gevolg van het niet opvolgen van de irritatie die we ervaren, doen we dan nog niks dan komt fase vier dan kun je je weleens doodergeren.

In de volgende blog zal ik de jaren 6 t/m 9 en 11,22 en 33 met je delen.
Geen zorgen dus als je persoonlijk jaar er niet bij zit, ben volgende week weer terug.

Lieve warme groeten,
Tony.