Paragnost Eddie en Consulenten

Nieuwe Maan

Nieuwe Maan LeeuwNieuwe Maan op 2 augustus en de Weg van je Ziel

De Nieuwe Maan staat in het teken van Leeuw…Leeuw wil gezien worden, erkenning krijgen en tegelijk is het ook het thema van naar binnen te gaan, naar binnen te kijken en na te gaan of je vuur ( je passie) afgelijnd is op jouw zielsdoel.
Klopt je verhaal helemaal?

Wat past echt bij je?
Waar voel jij je helemaal stromen?
Hoeveel moeite kost het je of voel je je energie stromen, met gratie en gemak?

Nieuwe Maansenergie nodigt elke keer uit te verstillen, naar binnen te keren, te onderzoeken.
Een beetje dubbel, niet…enerzijds heel sterk jezelf naar buiten laten zien en tegelijk toch die stille ruimte de nodige aandacht en voeding te geven.

Het is evengoed mogelijk dat één en ander verandert in wat werkelijk echt van binnenuit je roeping, je missie is, niet erg: je kan altijd herkiezen voor je hoogste goed.
Vuur is heftig, doch verbrand niet meteen alle vuur in overdaad, in teveel willen…teveel is niet altijd een teken van beter.

Zoals je kan genieten van overvloed aan gedachten, ideetjes….mag je ook genieten van de overvloed aan stilte, bezinning, zeflreflectie: ook dat is overvloed.
Kijk naar de zaadjes die je geplant hebben…heb je geduld en vertrouwen dat je zaadjes groeien, al gaat het misschien niet ‘snel ‘ genoeg?
Veranderingen zijn nog niet altijd duidelijk zichtbaar in het gewenste resultaat, je bent wel op weg ernaartoe.
Doseer zodat je vuur niet te snel gaat laaien…en geniet toch van het hele mooi proces van jouw hoogste zelf-realisatie en idealen, afgelijnd op jouw Zielsdoel.
Wat vraagt op dit moment liefdevolle aandacht?
Denk je eraan te stevig te grounden, met de beide benen op de grond en toch verbonden met je Zielester?
Onderzoek SMART wat je doelen zijn, maak een creatief vision board, maak het zichtbaar op diverse plekken in je huis ( de keuken, je werkplek….behalve de slaapkamer: behoud de rust in je slaapkamer, liefst geen tv, geen laptop, geen gsm….dan wel planten als : een Aloe Vera plant/ Lavendel /Jasmijn/Sansievieria/ Engelse klimop…om er maar een paar te noemen)

Ik heb nu bewust gekozen voor Zielsfractals, die je kunnen helpen tijdens het mediteren en het visualiseren van deze bijzonder mooie fractals.

Wat zijn fractals, kort uitgelegd?
In eerste instantie stralen fractals ENERGIE uit.  Een fractal energie brengt energie in een ruimte in beweging waardoor de vibraties van het aura verhogen. De informatie die dan binnenkomt wordt gemakkelijker ontvangen.
Fractals worden meer en meer de nieuwe tools omdat ze afgestemd zijn op de hogere frequenties en als je een tijdje mediteert en visualiseert op fractals ervaar je zelf veranderingen op.
Fractals komen van een Hogere Source en zijn voor ons mooie krachtige geschenken om onze eigen trillingen te verhogen.
Fractals helpen ons op een verdere aardse bewustzijnsverandering.

De eerste fractal drukt energie en in je kracht staan uit. Vele aardbewoners zijn aan het ont-waken, bewuster aan het worden, en wat hier gebeurt nu is een nog dieper ontwakingsproces dat vooral betrekking heeft op jezelf. Kwaliteiten, vaardigheden ….die tot nog toe niet werden gezien, worden nu ont-dekt.  De energie van de Nieuwe Maan nodigt dus uit om dieper naar binnen te gaan, en alles wat je nu voelt…je spiritualiteit, je gaven, je creativiteit, je mogelijkheden te erkennen in jezelf.
Het is prachtig je gaven, talenten, kwaliteiten te benutten om anderen te empoweren, en jezelf hierbij niet te vergeten.
Laat nu volop het licht vanuit jeZelf, waar je voor staat, waar je in gelooft, schijnen en denk eraan niemand in een schaduw te duwen, uit angst dat je niet gehoord of gezien wordt.
Dit is nu de tijd om vanuit vertrouwen het licht met elkaar te delen. Het is een WIJ SAMEN tijd.

Wat bijzonder….bereid je voor: er zijn nieuwe dingen onderweg (al kan je nog niet helemaal zien wat precies). De sluier ( waarover ik het vaak heb met cliënten) wordt opgelicht…er wordt iets onthuld wat je tot op heden nog niet kon zien.

Was je bezig met iets nieuws? ( een nieuw project, een verhuizing, een nieuwe prille relatie, een nieuwe job….)
Alles wat je nu verder op weg helpt, wordt duidelijk, wordt helder, wordt transparant.
Je kijk op de dingen, op de situatie, op je leven….is veranderd: niets is meer hetzelfde. Met een nieuw, open vizier kan je nu de dingen, een situatie, je leven als een getuige, een waarnemer bekijken.
Je ziet helder, je weet helder, je voelt helder….je ziet de dingen nu zoals ze Zijn.

Je wordt zicht-baar,  weet je wel wat een prachtig lichtwezen je bent?
Herinner je vanwaar je komt….je bent een puur, zuiver Goddelijk Kind.
Waarom en voor wie  zou je je nu nog verbergen? Ben je bang voor je eigen licht misschien?
Bang voor wat je omgeving, de buitenwereld aan oordeel klaar heeft? Laat je je hierdoor nog verder bepalen?

Tijd om naar buiten te komen want het Universum roept je.
Ook jij hebt zoveel te geven…vergeet wat je hebt geleerd aan welke eisen of voorwaarden je moet voldoen, want dit zijn aardse maatstaven en dragen de 3 D-energie.
Je bent, net zoals iedereen, een schakel van het grote Geheel.

Door jezelf te blijven verstoppen doe je jezelf tekort.  Zie je als dat Goddelijk Kind, van wie jij houdt, omarm je zelf met alle liefde die je in je tot nu toe verborgen hebt, je wordt gedragen door het Universum, je wordt gehoord, gezien…je hoeft niet zo hard te schreeuwen: enkel maar voor jezelf zeggen: IK BEN DIE IK BEN is voldoende.

Bevrijd je NU, Adem in en zeg de volgende woorden in de mantra: IK BEN DIE IK BEN. IK BEN EEN KIND VAN GOD. Voel je vrij en laat jezelf zien en straal.
Adem uit en zeg de volgende woorden: IK LAAT MIJN SLUIER VALLEN.

Heb een mooie Nieuwe Maansdag lieve mensen

©Medium Mieke

www.miekecoigne.com