Paragnost Eddie en Consulenten

Muriël is de Engel van de maand juni

Engel Muriël De barmhartige heerser over de maan en de Kreeft, beschermt de reiziger tegen elk gevaar, vooral voor reizen over zee.
De kleuren wit en zilver corresponderen met de maan.

Engel Muriël ondersteund en/of reist mee. Welke reizen? Alle soorten reizen … Letterlijke reizen per vliegtuig, trein, auto, fiets, wandelen etc. maar ook levensreizen, nieuwe wegen om in te slaan, een reis of avontuur bijvoorbeeld een nieuwe baan, wordt liefdevol ondersteund.

De zilveren maan schijnt, is het de volle maan of de nieuwe maan? Bij nieuwe maan is het een goed moment om nieuwe zaken te starten. Na volle maan (afnemend) kan het opruimen beginnen. De maan heeft een vrouwelijke zachte energie die ingezet kan worden op zaken zoals bovenstaand. Misschien wel een nieuw huis, nieuwe relatie, een bestaande relatie afronden of een nieuw leven inblazen. Het zijn allemaal vormen van een reis.

Het sterrenbeeld Kreeft zegt het eigenlijk al. Een kreeft heeft een beschermend huis een hard schild en scharen om zich mee te beschermen. Echter van binnen (het innerlijk) verlangt een kreeft naar huiselijke bescherming. Het mooie daarvan is dat het om de thuisbasis gaat, want een Kreeft gaat graag op ontdekkingsreis en kan dan zeer individueel zijn.

Een Kreeft kan echter ook introvert zijn en daarmee ‘het innerlijk leven’ niet uiten, waardoor deze zich gekwetst kan voelen zonder dat de ander er erg in heeft. De zilveren maan geeft dit al een beetje aan.

Het gaat in de maand juni dan ook over reizen letterlijk en figuurlijk, de innerlijke ziel die kwetsbaar is kan dan ook aan engel Muriël vragen om te ondersteunen en te leiden tijdens de reis.

De zilver/witte maan en het sterrenbeeld Kreeft staan ook beide in contact met water. Het element water is een element van emoties. Het element water staat ook voor de longen, letterlijk lucht/ruimte hebben. Water kan stil, rustig kabbelen, wild zijn. De maan zorgt eveneens voor eb en vloed van de zee het terugtrekken en overspoelen van het zand op het strand. Als je er eens een tijdje naar kijkt zittend op het strand zal je afhankelijk van je emoties het zien als speels of juist terugtrekken van, of wie weet overspoelen van … ?

Als de maan tevoorschijn komt is het avondgloren begonnen. Misschien wel een rood/oranje gloed. De kleuren die corresponderen met de wortelchakra (geaard zijn) en oranje met de sacraal chakra familiebanden maar ook seksuele banden. Het is een goede maand om contacten te leggen met familieleden. Een gezellig samen zijn.

Rood en oranje staan aan de ene kant voor het contact met de aarde, maar aan de andere kant voor het element vuur. Water en vuur gaan niet samen, dus is het contact met de aarde (het strand/zand) belangrijk!

Het vuur van de gele zon is onder gegaan, de maan mag nu zijn zilver/witte glans laten zien. Samen met engel Muriël kan jij je reis ondernemen.

Welke reis ga jij maken?

Medium Esther