Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Dewika

medium dewikaMedium Dewika, geeft je een kijkje je in het heden en de toekomst. Een bekend gezicht op de spirituele lijn Paragnost Eddie, medium Dewika. Die jou graag inzichten geeft in wat er nu speelt en je toekomst. Ze doet dat aan de hand van een tarotkaartlegging. Je vindt medium Dewika onder boxnummer 69.

Dewika heeft een heldervoelend vermogen, waarmee zij heel veel voor jou kan betekenen. Daarnaast legt ze de tarotkaarten, die ook een voorspellend vermogen hebben. En ook de huidge situatie voor jou kunnen schetsen.

Ze heeft vele jaren ervaring als een medium en een coach. Deze kwaliteiten combineert ze tijdens een spiritueel consult. Ze kan dus via haar mediumschap verder kijken, dan het oog van de mens. En via haar coach kwaliteiten kan ze je inzichten meegeven.

Want vaak gaat het niet alleen om de antwoorden die je stelt en de vragen die je er op krijgt. Eigenlijk kun je daar niet zoveel mee. Want wat je daadwerkelijk nodig hebt, is hoe ge je het pad naar datgene wat wordt voorspeld, bewandelen.

Dat kan medium Dewika op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie, je meegeven, hoe je dat pad kunt bewandelen, voor het juiste eindresultaat. Want als je ergens in bent vastgelopen, heb je niet het juiste pad genomen.

Dan is het wijs om te horen en te weten, welk pad dan wel kunt lopen. Om nooit meer met jezelf en anderen ergens in vast te lopen. Dit is de kracht van spiritueel consulenten. Wat heb je aan te weten, dat een geliefde weer contact op gaat nemen?

Helemaal niets en waarom niet! Hoe ga jij er op reageren. Hoe ga jij er voor zorgen dat jullie toch weer met elkaar verder kunnen. Medium Dewika vertelt je dat graag. En is zeker het weten waard. Want als je weet hoe je het het beste kunt aanpakken, krijg je uiteraard ook een gewenst resultaat.

De kracht van Dewika, is dat zij tijdens de spirituele consulten dingen doorkrijgt specifiek voor jou. Die ze aan jou mag meegeven. Het is dus zaak heel geod tijdens een consult met haar goed te luisteren.

We weten dat mediums en paragnosten soms wel iets kunnen zeggen, wat we niet begrijpen. Nog niet doordringt. Of nog niet duidelijk is. Maak daar geen halszaak van. Ga niet er over lopen peinzen.

Laat het er zijn en je zult zien, op een gegeven moment komt wat een medium of paragnost heeft gezegd naar boven en begrijp je het. Dat noemen we spiritueel wakker worden. Wat niet meer of minder is dan je bewust worden van zaken.

Je bewust worden betekent dan weer dat je boodschappen gaat zien, die je eerst niet zag. Je blik wordt anders, ruimer. Ineens ga je anders naar mensen en dingen kijken. Je gaat anders denken en dus uiteindelijk ook anders in het leven staan.

Dat is de bedoeling van elk spiritueel consult, niet alleen met medium Dewika, met alle spiritueel consulenten van Paragnost Eddie. Dat Dewika haar cliënten op een fijne manier te woord staat, blijkt uit haar reviews.

Ze is zuiver, ze is raak, ze geeft je rust, haar voorspellingen komen uit. Wat een kwaliteiten. Ze is absoluut een aanrader voor een goed inzichtelijk toekomst gesprek.