Paragnost Eddie en Consulenten

We kunnen niet om haar heen, om medium Désirée

We kunnen niet om haar heen, om medium DésiréeWe kunnen niet om haar heen, om medium Désirée. Als je op het profiel van medium Désirée kijkt, op de website van Paragnost Eddie, ze is overigens te vinden onder boxnummer 08. En deze week, de consulent van de week. Zul je zien dat zij reeds in 2015 op deze website als spiritueel consulent aan de slag is.

Dat wil wat zeggen, net zoals haar berichtjes van cliënten veel positiefs over haar zeggen. Daar komen we later op terug. We gaan eerst vertellen wat medium Désirée allemaal in haar mars heeft en waarvoor je bij haar terecht kunt.

Ze bezit de gaven helderweten en heldervoelen en daarbij het vermogen om de energie van een bepaald persoon goed en snel op te pikken. Mocht je vragen hebben over een bepaald persoon, over een geliefde, een eventuele date, dan zit je bij haar aan het juiste adres.

Ze geeft ook aan dat haar specialisatie liefdesrelaties is, zij kan je daar helemaal in wegwijs maken. Laten over liefde en relaties nu de meeste vragen worden gesteld aan de spiritueel consulenten van Paragnost Eddie, dan komt haar specialisatie op dit vlak, heel goed uit.

Naast haar gaven, legt ze de zigeunerkaarten voor je uit, als je dat wilt en maakt ze gebruik van de pendel. Van veel markten thuis dus. Ze staat met beide benen op de grond, dat blijkt wel uit haar toelichting op de website.

Als het om een geliefde gaat, geeft ze aan. Kijk in het begin goed, ga niet direct op een roze wolk zitten. Wijze woorden die in de tegenwoordige tijd echt wel van toepassing zijn. Te veel mensen die zich direct ergens instorten, hun hart weggeven en bedrogen uitkomen.

Dan blijkt de ander er nog niet klaar voor te zijn, met de noorderzon te zijn vertrokken. Nog niet zijn ex te hebben losgelaten. Het kan je allemaal zomaar overkomen. Een goede tip dus van medium Désirée.

Een andere tip en zeker geen onbelangrijke, adviseert ze je en legt ze ook uit, luister naar je gevoel. Laat dat een belangrijke graadmeter zijn voor alles wat je in je leven doet, of tegenaan loopt. Het wijst je altijd de juiste weg.

Waarmee ze niet zegt, dan overkomt je niets meer. Je houdt je lot op deze manier zoveel mogelijk in eigen handen. Blijf altijd bij jezelf en als je twijfelt, geef dan altijd het voordeel van de twijfel aan jezelf. Een hele mooie, om te onthouden!

Daarnaast schrijft medium Désirée, zorg dat je gelijkwaardig aan elkaar bent en niet de begeleider van de ander. Daarmee raak je, vaak ongewild, de ander kwijt. Bedenk, jullie allebei hebben al een vader en een moeder. Streef er echt samen naar om partner voor elkaar te zijn. Ook al zijn er kinderen, juist dan is het belangrijk om elkaar als partner te blijven zien en te gedragen.

Ze helt je graag in de juiste richting, waarin jij je prettig voelt. Dat blijkt ook wel uit de lovende woorden van haar bellers. Die overigens teruggaan in de tijd tot aan 2015. Medium Désirée is dus al ruim 7 jaar werkzaam als spiritueel consulent bij Paragnost Eddie.

Een paar grepen uit de woorden van haar cliënten. Fijn gesprek, duidelijke en vriendelijke antwoorden. Helder en concreet advies, waar ik iets mee kan. Ook al geloofde ik je voorspelling niet, het kwam toch uit. Ik ben geslaagd! Je bent een topmedium, bel je vaker, maar wat je zegt, is altijd zo raak. Vlijmscherpe readings.

Het hoeft verder geen betoog dat medium  Désirée een keer een consult waard is.