Paragnost Eddie & Consulenten

Maand 4 numerolgie deel1

maand 4 numerolgie deel1 voor jouw persoonlijk, wat zegt deze periode? Hoe reken je hem uit, en wat zijn de aandachtspunten, mogelijke valkuilen, of juist de krachten?
De komende dagen zal er een persoonlijke inkijk in de vorm van een blog te aanschouwen zijn, waar we elk getal voorbij laten komen. Het enige wat je nodig hebt is je geboortedatum. Mocht je hem niet meer weten kijk dan even op je paspoort, haha.

Hieronder zal ik de rekensom uitleggen d.m.v. een fictieve datum.
Deze persoon is geboren op 25-01-1978 (bij het uitrekenen van je persoonlijk jaar of maandgetal heb je alleen de dag en maand nodig) dan kom je uit op 2+5+1=8. +2018. 2+1+8=11. De uitkomst is dan: 1
Want 8+11=19=1.

Deze persoon heeft een 1 jaar. En zal dus in 2018 in alles een nieuwe start ervaren. Een nieuw begin in bijvoorbeeld een relatie, werk/promotie, nieuwe mensen ontmoeten die hem/haar weer verder brengen in het bewustzijn wat nodig is voor deze incarnatie.
Dat is in het kort het jaarthema. (persoonlijk jaargetal).
Waarom noem ik dit nog even; omdat we dan verder kunnen rekenen wat elke nieuwe maand weer voor ons in petto heeft. Enfin.

De 1 trilling + april (4) komt dan uit op de 5. (1+4=5)!
Nu we het technische hebben gehad, kunnen we trilling van de 5 verduidelijken wat in dienst staat van dat nieuwe begin waar deze persoon dit jaar mee te maken gaat krijgen.

De 5 staat voor vrijheid. Dus heel simplistisch zouden we kunnen stellen dat hij/zij een reisje heeft geboekt. Waar deze persoon, even ver van anderen kan staan om dergelijke aspecten en situaties de revué kunnen laten passeren (vanuit vrijheid). Ver van anderen kan je veranderen. Want die 5 mag in dienst staan van het nieuwe begin. Wat stagneert me zo als ik thuis ben? Waarom ga ik alleen op vakantie terwijl ik een lieve partner heb? Wat is er aan weerstand nog te leren voordat mijn nieuwe klant zijn handtekening zet?
Dit kunnen allemaal gedachtes zijn die enkel en alleen inzichtelijk kunnen worden als je jezelf even de rust geeft/gunt om je innerlijke stem in het centrum te zetten (het nodige egocentrische is hierin belangrijk).
Als iets of iemand je stagneert en daar weerstand door ervaart, weet je dat je jezelf geen beter cadeau hebt kunnen doen om het terugtrekken toe te laten waardoor er weer inzicht en uitzicht komt. Het overzicht zal dan zeker op zijn plek vallen als je weer richting huiswaarts gaat.
Want jouw ingeslagen weg die je hebt vergaart om jezelf de vrijheid te geven, daar hoef je dan nooit spijt van te hebben.

Wat betreft zakelijke projecten, kan je jouw 5 trilling zien als een tent waar je in kan gaan zitten omdat je in maart hard hebt moeten werken om hem op te zetten.
Je hoeft natuurlijk niet de verre grenzen over te reizen om tot dat inzicht te komen. Want de 5 (of je hem nu in je geboortedatum hebt of niet) heeft vrijwel altijd te maken dat je weer adem kan halen. De ontlading van het niet meer hoeven presteren.
Maar het kan ook betekenen dat je in april je contract niet verlengd word, en dat dit gegeven inherent is aan de motivatie en enthousiasme waarmee je naar je werk ging.
Dus als je niet zo in je knollentuintje zat op de arbeidsmarkt, zal het ook niet lang duren voordat het andere deurtje opengaat bij een ander bedrijf. De jaartrilling (de 1) is een krachtgetal, en qua werk is dit dan een nieuwe voortzetting met bezield werk, wat bij je past.

Mocht je nu hartstikke leuk werk hebben maar wilt iets meer uitdaging, en je geeft het aan, dan weten de mensen die daarover beschikken je zeker te vinden. Dan zal in deze maand voor jou het licht groen gegeven worden om en in bijv. andere filialen jou talenten een kans gegeven worden.

In de liefde kan de 5 echter wat anders betekenen. En vooraf gezegd als je in een 5 trilling zit en je relatie goed is, hoef je natuurlijk niet je partner de deur te wijzen. Dat zou raar zijn!

Maar het kan zo zijn dat je relatie verbroken kan worden. Door jouw of je partner laten we in het midden. Maar om dan te kijken naar het persoonlijke jaargetal, wat een 1 is,
Kan het wel een nieuwe begin betekenen voor jou vrijheid.
Een partner die te dominant tegen je is heeft niks met liefde te maken maar met domheid.
(Dom-inant). Ik zeg nooit dat iemand dom is. Maar in dit geval gaat het over de wederzijdse en liefdevolle stroming die door andermans verwachtingen verstoord word. En dan komt het er op neer, dat liefde zonder respect hetzelfde is als een envelop zonder inhoud..
Jij mag in dit jaar de dienst uitmaken en laten blijken wat jij onder loyaliteit verstaat. Wat in dit jaar voor jouw een nieuwe start kan maken voor de rest van je leven, in je relatie(s).

Met verhuizing is het een fascinerende bedrijvigheid, want het ‘nieuwe begin’ jaar, wat ook met een nieuwe start te maken kan hebben, in de vorm van verhuizing. Deze maand is uitermate geschikt om eens op Funda te kijken, of nog maar eens naar die makelaar te gaan of ze niet toch nog eventjes willen kijken wat voor aanbod er ligt wat binnen je budget valt.
Op een nieuwe plek (1) je vleugels uitslaan en de (regionale) grenzen overgaan (5), wat zich absoluut kan manifesteren in de verpakking van een nieuw huisje. De vrijheid waar je zo lang op hebt gewacht.
Waar het in wezen op neer komt, is dat je voor jezelf in deze maand, de toon mag zetten om de duidelijkheid te genereren, wat jouw als een Jeanne d’ Arc een vernieuwde en diepere betekenis van vrijheid mag brengen, en vanuit daar het echte pad mag betreden.

De volgende keer gaan we over deze maand filosoferen als je een 2 trilling als persoonlijk jaar hebt.
Dus mocht je op 4-mei, 7 februari, of 23-april geboren zijn, als jouw dag en maand maar samen een 9 als uitkomst heeft. Dan zal ik je daarover een proloog(je) geven, dat jij in de ontvangststand mag staan, en dat alleen het beste goed genoeg is voor je, en je nog alleen maar mensen in je omgeving hoeft toe te laten die moeite voor je doen, en jouw potentieel omarmen en dat ze blij mogen zijn jou überhaupt te kennen.

Warme groeten,
Tony.

Numerologisch.nl
Hermanosinc.nl