Paragnost Eddie en Consulenten

Maak verbinding met jezelf tijdens de donkere dagen van het jaar

Maak verbinding met jezelf tijdens de donkere dagen van het jaarMaak verbinding met jezelf tijdens de donkere dagen van het jaar. We zitten er middenin, de donkere dagen van het jaar. We zijn op weg naar de kortste dag, en dat is 21 december. Die dag zijn het minst aantal lichturen, althans hier in Nederland. Daarna gaan de dagen alweer lengen.

Juist in de donkere dagen, waarin ook de feestdagen vallen, als Sinterklaas, kerst, de Jaarwisseling, kunnen ons psychologisch raken. Alles tezamen kan ons gevoelens geven van down zijn, depressief, geen zin hebben, verlangen naar van alles en nog wat. Maar niet de puf hebben om op te staan en er mee aan de slag te gaan.

Des te meer je hier de focus oplegt, geeft een medium van Paragnost Eddie aan, des te deprimerender ga je je voelen en je raakt er ook de verbinding met jezelf door kwijt. Maak gebruik van de donkere periode om juist dan de verbinding met je zelf te zoeken.

Je zult zien dat het ineens dan niet zo donker is, als dat het allemaal lijkt. Laat je niet verleiden tot impulsaankopen, om daarmee jezelf een goed gevoel te geven. Ga ook niet dagdromen over romantische dingen.

Juist hierdoor leg je alles buiten jezelf, terwijl je alles in je hebt om het licht te zijn in donkere dagen. Verbinden met jezelf waardoor je goed kunt voelen wat jij nodig hebt. Je grenzen weer eens voor jezelf herijkt.

Daar bewust de tijd voor nemen en hierdoor de gekte van de decembermaand lekker aan je voorbij laten gaan. Je hoeft niets hè, je mag, door zo te denken, ga je ook met jezelf al meer de verbinding krijgen.

Vergis je niet in deze periode, waarin we overspoelt raken met informatie, waarin we enorm worden gemanipuleerd door dingen leuk te vinden, te willen kopen, te willen scoren. Voel en kijk naar de verbinding met jezelf.

Daar liggen en zitten alle antwoorden. Het afgelopen jaar eens door te nemen. Met welke rommel in jezelf loop je nog mee rond. Wat heb je niet meer nodig. Tijd om je binnenkant eens lekker schoon te wassen, tijdens de donkere dagen van het jaar.

Zo ga je je verbinden met je hogere zelf, waardoor je enorm bewust in het leven komst te staan, zegt een spiritueel consulent van Paragnost Eddie. Wij helpen je er, als spiritueel medium of paragnost overigens heel graag bij.

Laat je niet leiden door alles wat buiten je om leeft en spelt. Laat je leiden door je diepe binnenste, daar zit jij, je kracht, je power, je licht. Dat ben jij. Heerlijk om met je armen wijd avonds in de frisse lucht buiten te gaan staan.

Diep in en uit te ademen en hardop uitspreken. Ik mag er zijn, ik ben een kanjer, perfect zoals ik ben. Ik koester mijn ziel, bescherm hem tegen alles wat die niet nodig heeft. Mijn ziel ben ik, dat ben ik en ik mag er zijn.

Weet je dat als jij de verbinding met jezelf herstelt, zo ook de wereld herstelt, de aarde een boost geeft! Laten we samen de donkere dagen gaan gebruiken om te verbinden met onszelf. Wij, de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie, gaan er voor zorgen dat jullie tijdens de spirituele consulten, de verbinding met je eigen licht weer kunt voelen.