Paragnost Eddie en Consulenten

Leven vanuit je ziel

Leven vanuit je ziel Wie BEN je?
Ik BEN…
Veelal vertellen we WAT we DOEN. We zijn gehecht geraakt aan de vele rollen die we dagelijks uitoefenen.
We voelen ons in de vele rollen de vele verantwoordelijkheden die elke rol van ons vraagt. Soms ook eist.
Sommigen hebben het gevoel dat het leven vanuit hokjes wordt geleefd. Een hokje als ouder, als werknemer, baas, kind, succesvol, sukkelaar, zielig, spiritueel, onbewust.
Het leven hangt elkaar van hokjes en aan elk hokje hangt jouw naam. Ook dat is een hokje. Sommigen veranderen het naamhokje.
Wat jij misschien nu voelt is dat jij worstelt met de hokjes die verbonden zijn met verwachtingen en oordelen. Is het mogelijk dat jij een rol hebt aangenomen die je nu niet meer voelt. In die rol word jij gezien als bijzonder succesvol, in je hart voel je niet meer die passie en overgave.
Het wordt moeilijk om je staande te houden in een zeer diepgaand innerlijke crisis en conflictbeleving. Hoe ga je dit straks uitleggen?
De verbinding met je ziel wordt sterker, je voelt je heen-en weer getrokken tussen je denken, voelen en hoe je hiermee wilt omgaan.
Welke rollen en verantwoordelijkheden hebben je afgehouden van je goddelijke creatieve expressie die uit je hart komt?
Erken het belang van het op je nemen van datgene die je authentieke ware zelf weerspiegelen. Het is een uitdaging om je te ontdoen van alle labels die energetisch niet overeenstemmen met jouw ziel. De buitenwereld vormt meestal het grootste obstakel in het maken van keuzes.
Keuzes maken we altijd, ongeacht welke keuze we maken.
Gehecht blijven aan oordelen van de buitenwereld versus toegewijd zijn aan wat jouw ziel jou laat voelen.
De kracht van bewust worden en bewust zijn ervaar ik als een weg naar onthechting van oordeel en zelfoordeel. In die weg ontmoet ik elke dag het ‘ont-moeten’ in mezelf.
Zeker door de inspirerende literaire roman ‘De Holist’ van Bob Kukler (Box 80) ervoer ik onder meer hoe rollen en identifcatieprocessen beklijven en eerder verarmen dan verrijken op zielsniveau.
Dit boek laat ons heel diep schouwen in wat er werkelijk allemaal speelt op aarde en hoe we terug in onze liefdeskracht kunnen komen. Een boek dat ieders leven kan veranderen op een wel zeer bewuste manier en dit vanuit een hoger liefdesbewustzijn.