Paragnost Eddie en Consulenten

Kleuren deel 3

Kleuren deel 3Kleuren deel 3 Goud trekt overvloed aan en versterkt lichaam en geest. Goud vergroot je bewustzijn en brengt in je aanraking met diepe wijsheid, kennis en vreugde. Mediteren met deze kleur helpt je ook om meer duidelijkheid te scheppen en om beslissingen te nemen. Het is de krachtigste kleur om te helen en te herstellen, maar moet uiteraard met wijsheid worden gebruikt. Stel je in op de gouden energie in je handpalmen om alzo overvloed aan te trekken.
Je kant een goudkleurige munt in beide handpalmen nemen en je dankbaar voelen voor de overvloed die je nu reeds ervaart in je leven. Ervaar overvloed vanuit een brede kijk. Stel je voor dat je de gouden energie in je handpalmen activeert door er gouden licht naartoe te sturen. Je kan ervaren dat je handen beginnen te tintelen. Open de bron van overvloed vanuit je hart en trek de zegeningen naar je toe, zonder het vast te zetten. Sta open om overvloed te ontvangen. Overvloed aan gezondheid, aan liefde, aan vriendschap, aan geld, aan nieuwe kansen en vertrouw op het overvloedige Universum.

Brons werkt ondersteunend om op een succesvolle manier te onderhandelen. Het werkt heel positief als je een promotie wilt aantrekken, trekt ook rijkdom aan in je leven en helpt ook de juiste mensen aan te trekken voor een organisatie. Brons werkt ondersteunend om bewuster om te gaan met je intuïtie en meer op je intuïtie te vertrouwen. Het is eveneens een ideale kleur om emotionele destructieve patronen te doorbreken en irrationele angsten en zorgen, toxische gedachten en gevoelens los te laten. De bronzen straal brengt je terug in je kracht zodat je je fysiek vitaler voelt.
Neem rustig de tijd om je te concentreren op die delen van je lichaam die meer kracht nodig hebben en leg je handen dan op dit deel van je lichaam. Adem in en stel je een bronzen draad voor die zich om dit deel van je lichaam wikkelt en sterker maakt. Stel je dan een bronzen straal van licht voor waar je lichaam in baadt tot het er helder, levendig en krachtig uitziet en voelt.
Zilver ondersteunt bij het zuiveringsproces en helpt het gif uit het bloed en alle weefsels te verwijderen. Zilver kan dus helpen bij het helen van de nieren en het stabiliseren van de hormonale functies. Zilver helpt ook bij het kalmeren als je je gespannen en nerveus voelt en is de kleur van innerlijke rust en balans. Zilver geeft ook helderheid, is aardend en beschermend.
Stel je nu een zilveren stralend licht voor die zich om je heen strengelt met het doel je te versterken en je te ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Stel je dus voor wat je graag wilt bereiken of ervaren. Laat de stralen je groter en sterker maken en verbeeld je dat een zilveren straal van licht een brug vormt tussen je spirit en je doel. Focus voor de komende dagen op het krachtiger worden van de zilveren brug tot je voldoende zelfvertrouwen ervaart om eroverheen te lopen. Loop over de brug en neem aan wat je wilt en breng het terug in het hier en nu. Hoe meer zelfvertrouwen je ervaart, des te sneller kan het zich manifesteren. Waak over elke gedachte die uitgaat naar je doel, positieve aandacht is belangrijk bij het scheppingsproces. Alles manifesteert zich op het juiste moment en vertrouw op dit moment.