Paragnost Eddie en Consulenten

Kleuren deel 2

Kleuren deel 2. Rood is krachtig bij het oplossen van neerslachtige gevoelens. Het is bijzonder ondersteunend voor het helen van kwalen van het bloed en het verbeteren van de bloedsomloopKleuren deel 2. Rood is krachtig bij het oplossen van neerslachtige gevoelens. Het is bijzonder ondersteunend voor het helen van kwalen van het bloed en het verbeteren van de bloedsomloop. Rood stimuleert de energie, kracht en levenslust en helpt om de adrenaline in het bloed te laten stromen. Rood is echter niet aan te raden als je boosheid of woede ervaart, omdat dit deze energie nog sterker aanwakkert.
Je kan je een rood zwaard van licht voorstellen waar aan de punt van het zwaard een rode lichtster bevindt. Die rode lichtster heeft een sterke helende kracht. Stel je voor dat je verschillende delen van je lichaam aanraakt die om heling vragen. Gebruik het zwaard voor het helen van wonden, om koude droge plekken te verwarmen zodat de pijn vermindert. Je kan de rode straal gebruiken om het bloed te zuiveren en de bloedsomloop te verbeteren.
Geel ondersteunt het ontgiften van je lichaam en geeft ook verlichting bij artritis. Het helpt ook ondersteunend bij het behandelen van diabetes. Je hele spijsverteringssysteem reinigt met gele stralen van licht.
Je kan je voorstellen dat het heldere gele zonlicht zich door je spijsverteringssysteem beweegt en je pancreas, inwendige organen en holtes reinigt en alle gif en afvalstoffen loslaat. Voel hoe de spanning zich oplost en dat al je organen schoon en gezond zijn. Je kan ook wat water in een geel glas doen en een half uurtje in de zon zetten. Drink het water op terwijl je je aandacht richt op het zuiveren van je lichaam, geest en hart.
Blauw heeft antiseptische eigenschappen die helpen brandstoffen te genezen, bloedingen te stoppen en koorts te verlichten. Blauw kan ook helpen bij het verbeteren van je stofwisseling. Emotioneel heeft blauw een kalmerend effect. Stel je voor dat je een blauw zwaard van licht hebt. Aan de punt van het zwaard zit een blauwe lichtster met een grote helende kracht. Gebruik het blauwe lichtzwaard om tot rust te komen en plekken die niet zo goed voelen te helen. Je kan ook de blauwe helende lichtstraal gebruiken om huidproblemen te verbeteren.