Paragnost Eddie en Consulenten

Kerst gedachten

eenzame kerstKerst gedachten, Neem je voor, niets meer voor te nemen hooguit iets dichter bij elkaar te staan Zodat wij op de weg die wij lopen, voor altijd door kunnen gaan!
Vele mensen vieren de kerst alleen en in eenzaamheid, is er misschien een buurman of buurvrouw, kennis of familie lid waarvan je weet dat diegene alleen is?
Kijk eens wat jij kunt en mag doen voor diegene, misschien een kaartje in de brievenbus doen, of even langsgaan met een pak koekjes of een kerstkrans!
Je plaats maakt in jezelf en de ander om te mogen geven en te mogen ontvangen. Samen te delen, te voelen en te genieten. Het is o zo belangrijk dat een ieder van ons een warm gevoel mag ervaren, inplaats van leegte en eenzaamheid.
Om mij heen zie ik vele mensen alleen zijn, mensen die net hun dierbare hebben verloren, mensen die het niet breed hebben om een heerlijk diner klaar te zetten. Die de dagen doorkomen met televisie kijken of in bed blijven liggen.
Kerstmis is van ons allemaal, en niet alleen tijdens kerst, maar het leven op zichzelf is van ons allemaal.
Alles is energie, met elkaar verbonden, verbind jezelf met de ander en andersom met jezelf.
Geef en ontvang! 365 dagen per jaar. Heb jezelf lief, hou van jezelf en de ander. Gun jezelf die groei en eigenliefde, zonder oordeel, zonder verwachting. Dat is mijn kerst gedachten!!
Het voornemen nemen, om geen voornemens te hebben of te maken, maar de tijd er te laten zijn, jezelf gunnen om nog meer te mogen groeien en dit door te geven aan hen die het nodig hebben. Door ervoor de ander te mogen zijn, ben je er ook voor jezelf, het heeft een wissel effect.
Licht en liefde Kracht en zachtheid Vertrouwen en geloof
Ik wens jullie allemaal een mooie kerst toe en een gezond en krachtig 2019!
Warme groet, Esmee