Paragnost Eddie en Consulenten

Je ziel verlangt naar groei

Je ziel verlangt naar groeiJe ziel verlangt naar groei. Opeens voel je dat je wordt aangeraakt door iets wat groter is dan jij.
En dat ‘’Iets’’ kan even uit beeld zijn om dan plotseling sterker en voelbaar aanwezig te zijn en dan is er elke keer opnieuw die drang om iets te gaan doen, om bezig te gaan met die roep die je diep van binnen blijft voelen.
Dat gevoel lieve mens is de roep van je ziel. Je ziel verlangt naar groei en blijft je een soort van onrust geven zolang jij niet aan die roep zal beantwoorden.
Het is niet iets wat bestaat buiten jouwzelf om.
Nee de ziel is de verbinding tussen het aardse en het hemelse. Je kunt ook wel zeggen de verbinding met de eeuwigheid.

De ziel heeft voeding nodig, als ze eenmaal is geprikkeld dan is het van belang om aandachtig om te gaan met de signalen die je ontvangt.
De ziel heeft spirituele begeleiding nodig en dat kan in de vorm van meditatie zijn, maar ook door het lezen van spirituele boeken die tot de groei bijdragen.
Jouw ziel heeft aandacht nodig lieve mens, en daardoor groei jij tot degene die je mag zijn hier op de aarde.
Wij mensen hebben allemaal ons levenspad te gaan en aangezien onze ziel onlosmakelijk is verbonden met de hogere werelden zal jij steeds opnieuw haar roep horen.

Soms is het een zijweg die we bewandelen en voelen wij ons daar even heel prettig in.
Maar vaak genoeg voelen wij dat het ons niet echt geeft wat wij nodig hebben en blijven we maar zoeken naar weer iets nieuws. Het volgende dient zich dan aan en we storten onszelf weer vol vuur in het volgende avontuur.
En zoals je al begrijpt, ook hier voel je na verloop van tijd niet de echte bevrediging in.
Je kan als mens best vele wegen kiezen, er is immers niets verplicht.
Er is niet zoiets als een regelement wat voor jou is opgesteld ,of toch wel?

Voor je op de aarde komt, en je ziel afdaalt in een nieuw lichaam is er wel het één en ander besproken in de hogere werelden.
Je krijgt je eigen leven en de gemiste kansen te zien en je krijgt de tijd om daar over in te voelen en na te denken.
Omdat je het uiteindelijk dan toch goed wilt gaan doen in je nieuwe leven, is daar opeens de behoefte om alles wat je hebt misdaan, veroorzaakt of verzaakt beter aan te pakken.
Je vraagt dus om de kans te krijgen om je leven te beteren en de daarin besloten lessen aan te gaan.
Op die manier ontvouwt zich een pad en dat pad mag je gaan volgen in je nieuwe leven op aarde.

De ziel in alweer een nieuwe fysiek lichaam begint het leven op aarde en groeit op te midden van mensen die de medespelers zijn in haar levensspel.
De ziel laat gedurende je hele leven van zich horen, en als je goed luistert en je jouw gevoel volgt vanuit de ware essentie, dan kun je jouw levenslessen perfect leren en het levenspad gaan bewandelen wat uiteindelijk bij je huidige leven past.

Op deze wijze kun je je eigen goddelijkheid ontsluieren en heb je gehoor gegeven aan de roep van je ziel. En zo hoef je ook niet meer te zoeken naar steeds weer andere dingen die je de nodige kicks geven.
Je ziel heeft genoeg aandacht nodig voor de rest van je leven op aarde, en alles wat je echt nodig hebt ligt in je zielsbestemming opgeslagen. Al het andere buiten jou is slechts opvulling en invulling.

Het ware leven is dichterbij dan je denkt.
Voel je de behoefte om hier eens met mij of een van de collega’s over te praten, schroom dan niet om contact op te nemen. Ikzelf ben bereikbaar op box 68 bij paragnost-Eddie

Warme groet,
Lis