Paragnost Eddie en Consulenten

Je toekomst hangt van jou af

Je toekomst hangt van jou af.Je toekomst hangt van jou af. Wil je de wereld om je heen veranderen, begin dan eerst om jezelf te verbeteren en te veranderen.
Alles wat we doen heeft effect op ons leven en op onze omgeving, daarna zal de verandering steeds beter bereikbaar worden.
Als je geest niet stabiel is, zal je, zelfs als je een goede fysieke gezondheid hebt, geen enkel plezier hebben in je leven.

Het geheim van een gelukkig leven huist dus in een gelukkige geest.
Sombere en negatieve gedachten kunnen je het leven zuur maken en dat is dan ook wat er letterlijk en figuurlijk gebeurt, je verzuurt, en die verzuring is merkbaar aan vele dingen.
Dit wordt zichtbaar in je huid, dit voel je in je gewrichten in je spieren en het is zichtbaar in je ogen en in de lijnen om je mond.
Je haren kunnen dunner worden en je ogen stralen niet meer. Je kent de uitdrukking wel, ‘’wat een zuurpruim is dat’’.
Je kent je gedachten en je gedachten maken je dag dat begint al bij het opstaan.
Als je een gelukkiger leven wilt leiden dan zal je veel meer aandacht moeten besteden aan alles wat betrekking heeft op jezelf.
Hoe? Door je alleen maar te bemoeien met de dingen die jou aangaan, door alle trivialiteiten naast je neer te leggen en door de aandacht naar binnen te richten.

Meestal is het sop de kool niet waard en heb je je neus ergens ingestoken waar je een naar gevoel aan hebt overgehouden.
Dan heb je de aandacht van jezelf afgeleid en voel je je ook niet lekker in je vel zitten.
Herkenbaar? Daardoor kun je ook een vervelend gevoel overhouden en wil je dan ook nog eens het onderwerp van je nare gevoelens vermijden.
Kortom je krijgt meestal zelf ook nog de kous op de kop.
Laat de verantwoording bij de ander, het leven mag eens worden bezien zoals het werkelijk is en ieder mens op aarde heeft de verantwoording voor zijn eigen uitspraken, daden en gedachten.

Jij maakt je toekomst. En jij alleen kan beschikken over je eigen gedachten en niemand anders.
Als je meer mededogen hebt met jezelf dan zal je een waardevoller gedachten gang krijgen en kun je op een constructieve manier aan je toekomst werken.
Zo krijg je een dieper inzicht in je eigen wereld, en kun je alles creëren wat binnen je bereik ligt.

Laat het er allemaal maar zijn, en til jezelf op vanuit het schemergebied naar het licht.

Schep je eigen toekomst neem het geluk in je eigen handen.

Warme groet,
Lis