Paragnost Eddie en Consulenten

Is het van mij of juist niet?

Is het van mij of juist niet?Is het van mij of juist niet?. Is datgene wat ik nu voel wel van mij, of voel ik gewoon het collectief aan waar ik mee verbonden ben?
Is het moment waarop ik van het ene moment op het ander opeens een vuistslag lijk te krijgen wel echt?
Voel ik dit vanuit mijzelf of is het door iemand anders over mij heen gegooid? Hoe komt het dat ik mij goed voel en mij dan opeens intens verdrietig voel?
‘’Waar komt dit vandaan’’, en sterker nog wat moet ik met die gevoelens?
Het zijn vragen die ik steeds vaker te horen krijg. Terecht dat men zich dit afvraagt zou ik zeggen.
Tenzij je door je eigen gedachten opeens in een negatieve spiraal terecht komt en je dan geconfronteerd wordt met bv pijnstukken die je hebt weggeduwd is er verder niets wat zomaar opeens je gemoed kan veranderen. Of wel?
Zeker kan dit wel, en sterker nog, je kan zelfs gevoelens van anderen hebben opgepakt die je zodanig van slag brengen dat je er totaal van in de war bent.

Ik kan mijzelf nog heugen dat ik in de beginperiode van mijn therapeutenbestaan een aantal cliënten had die mij nogal beroerden.
Ik leefde te veel mee, en zoals je allemaal leert, dat moet je juist niet doen. Les 1 niet teveel in de energie meegaan.
Maar zoals bij alle beginnelingen overkwam het mij dus ook dat ik mij te veel liet meeslepen.
Bij elk consult werd ik gegrepen door emotie. Als dat het enige was, dan was het niet zo heel ernstig geweest.
Maar ik ging zo hard mee in de beleving dat ik er dusdanig door van slag raakte.

Opeens realiseerde ik mij dat ik rare klachten kreeg en dat ik er uiteraard niets van snapte, want ik deed immers keurig alles wat er op het lijstje stond?
Niet dus, ik opende mij dusdanig dat ik de belangrijkste regel vergat.
Meeleven mag maar meelijden absoluut niet.
Teveel willen geven er te veel willen zijn allemaal beginners(fouten) maar goed het heeft zichzelf uiteindelijk keurig hersteld.
Conclusie is dat als je jezelf te veel opent naar de buitenwereld er wel degelijk een situatie kan ontstaan waarin je te veel wordt blootgesteld aan onbedoelde indringers in je aura en in je lichaam.

Zo kun je bijvoorbeeld opeens moeten denken aan een goede vriend, en plots krijg je hoofdpijn.
Je hebt daar dan niet altijd een verklaring voor maar later hoor je dat je vriend een Migraine aanval had. Je hebt dit dus opgepakt van hem.
Ook kun je als je jezelf onder mensen begeeft opeens zeer onbehaaglijk voelen.
De energie kan dusdanig verstorend werken op je energieveld dat je een te grote lading binnen krijgt en dan ontstaat er een soort van hoogspanning in je lichaam.

Het kan dus wel degelijk dat je ongewild de spanning, verdriet, boosheid e.d. oppakt uit het collectief waar je mee verbonden bent.
Zo kun je in een flits je bui en je gemoed voelen veranderen.
Mocht dit je overkomen, verander dan even van plek.
Door je even te bewegen, en je handen te wassen een glas water te drinken en de energie terug te sturen naar waar het vandaan kwam ben je al gauw weer in je eigen kracht terug.
Zet jezelf in een koepel van wit licht en laat het licht vanaf je kruintje door je hele lichaam stromen.
Energetische bescherming is niet overbodig, het kan je voor veel narigheid behoeden.

Warme groet,
Lis