Paragnost Eddie en Consulenten

Impact van energiegolven

Impact van energiegolven.Impact van energiegolven. Krachtige energiegolven brengen werkelijk alle cellulaire herinneringen aan de oppervlakte die heel ver teruggaan, zelfs tot voor de conceptie en die kunnen nu worden gezuiverd en gereinigd.
We zijn daarentegen heel sterk geconditioneerd in het ontkennen en onderdrukken ervan. En toch komt alles aan de oppervlakte, alle gevoelens van frustratie, afwijzing, jaloezie, boosheid, wrok, wraak enzovoort.
Oude en onverwachte pijnen verschijnen in het fysieke en emotionele lichaam. Gevoelens, gedachten waarmee je dacht te hebben afgerekend, kunnen weer tevoorschijn komen om op een dieper niveau onder ogen te worden gezien. Als ze naar de oppervlakte komen beweeg er dan licht doorheen, en kijk ernaar vanuit een kosmische perspectief.
Als je niet onder ogen ziet wat je wordt getoond, komt het elke keer opnieuw terug, en vaak veel sterker en uitdagender, tot je bereid bent om issues bij de wortel aan te pakken.
Hogere wezens sturen volop krachtige energiegolven van licht met een heel hoog voltage naar de aarde om oude vastzittende overtuigingen en trauma’s los te trillen.
Sterrenzaden kunnen nu heel krachtig aangestuurd worden door de goddelijke energie in zichzelf. Sterrenzaden zijn onder meer bewust ( of onbewust) verbonden met Opgestegen Meesters.
Voor incarnatie zijn ze uitgezocht voor hun specifieke rol en hebben hiermee ingestemd. We spreken in die zin over etherische afspraken. Alle Sterrenzaden zijn hier op dit moment om de aarde en de aardlingen te helpen in het ascentieproces en dit proces gaat nog veel en veel verder dan dat.
Lichtgolven die onze aarde bereiken bevatten symbolen en codes om heel specifieke herinneringen en informatie in ons bewustzijn te ontsluiten.
Velen herkennen de symptomen die ermee gepaard gaan en denken dan ziek te zijn. Dit is zeker niet altijd het geval! In vele artikelen kun je de symptomen lezen als griepachtig gevoel, duizeligheid, vermoeidheid tot zich uitgeput voelen, emotioneel gevoeliger, sneller geprikkeld en geïrriteerd.
Belangrijk is dan meer rust te nemen en het licht toelaten je te reinigen en je bewustzijn te openen voor hogere inzichten. Alles wat om een hoger bewustzijn vraagt, wordt duidelijker en helderder. De sluiers worden opgetild.
De zuivering kan zelfs nog verder doorgevoerd worden. We kunnen het genetisch geheugen van onze families helen dat in ons DNA opgeslagen ligt.
Stapje per stapje ontmantelen we diepe lagen in onszelf en ontdekken we onze oorspronkelijke authenticiteit als goddelijke scheppende wezens.