Paragnost Eddie en Consulenten

Ik hoor alles

Ik hoor allesIk hoor alles wat je niet met woorden zegt. Ik hoor je woorden, ik hoor wat je zegt, maar ik hoor nog zoveel meer dan dat. Ik hoor verdriet in je woorden, ik hoor dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Ik hoor dat je moeite hebt jezelf te verbinden met je eigen hart. Ik hoor dat je hart zoveel pijn doet en dat hoor ik allemaal door de woorden die ik van je hoor.

Ik hoor je woorden die je uitspreekt. Ik hoor enthousiasme, gedrevenheid, ik hoor dat je blij bent met wat je doet, ik hoor dat je goed in je vel zit. Ik hoor dat je alles durft te zeggen wat je diep van binnen voelt. Er is niets wat je tegenhoudt je leven voluit te leven.

Een medium hoort veel meer dan de woorden die een cliënt uitspreekt. Dat is de kracht van een goede Wicca. Een Wicca kan luisteren, kan zodanig luisteren en invoelen, dat al zou de cliënt niets zeggen, het medium nog weet wat er speelt, waar het aan schort, hoe dat is ontstaan en welke kant het op zal gaan.

Ieder mens heeft het in zich zonder woorden te horen wat een ander zegt. Als je het maar wilt horen. Zo kan een Wicca dus ook alles zien wat een mens vaak niet ziet. Want niet alleen horen kan een Wicca goed, ze kan ook heel goed zien. Ze luistert en ziet tussen de regels door. Voor jou als cliënt, die op zoek is naar antwoorden wel zo fijn. Je bent even blind geworden voor de antwoorden, omdat je al te lang en te veel op zoek bent naar de antwoorden. Dan zie en hoor je ze niet meer. Dan sta je niet meer open. Je gesloten houding is dan zo krampachtig, dat alles aan je voorbij gaat. Dan zie je het niet meer. Het kan zelf zo ver komen, dat je het leven even niet meer ziet zitten. Dat je niets meer wilt horen, want alles is je te veel.

Het is een gave om datgene te horen wat een ander niet hoort. Het is een gave te zien, wat een ander niet ziet. Die gaven noemen we helderhorend zijn en helderziend. Zo bestaat er ook nog heldervoelend zijn. De meeste bezitten al deze gaven.

Ik hoor alles wat je niet met woorden zegt. Ik hoef je naam en je leeftijd maar te horen en schets het beeld van je. Of van de persoon waar je meer over wilt weten. Die energie die vang ik op. Ik vertaal deze in woorden voor jou.

Als jijzelf te ver verwijderd bent van jezelf, hoor je de ander zijn woorden niet meer, zie je niet meer wat de ander doet. Je wilt dat het gebeurt, zoals jij het wilt horen. Je wilt dat het gebeurt zoals jij het voor open hebt. Zo leven de meeste mensen, ver verwijderd van zichzelf, een beeld gecreëerd hebbend zoals het zou moeten zijn. Totaal voorbijgaand zoals het echt is en zelfs niet door hebben dat de woorden die de ander uitspreekt een hele andere betekenis hebben, dan die je hoort.

Veel cliënten die contact opnemen met een paragnost zitten met zoveel vragen. De ander heeft wel gezegd dat het voorbij is, maar ik voel dat het niet zo is. Een paragnost heeft dan direct in de gaten of dit daadwerkelijk zo is, of dat de cliënt het zelf is die dit denkt. En een paragnost zal hier een eerlijk antwoord bij geven. Daar heeft de cliënt die contact zoekt recht op.

Moet een paragnost daarvoor de cliënt niet zien? Nee hoor, er zijn energievelden waar een paragnost 2.0 gebruik van maakt. En die energie die gaat door muren, over afstanden. En die energie die voelt en daar gaat ze mee aan de slag.
Laat je verrassen door de inzichten, de kwaliteiten die een paragnost in zich heeft. Hoor wat ze jou te vertellen heeft aan de hand van al jouw vragen.