Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe weet je nu waar je wel of niet …..

Hoe weet je nu waar je wel of nietHoe weet je nu waar je wel of niet tegenin zou moeten gaan? Het overkomt ons allemaal, dat we achteraf denken, wat ben ik stom geweest zeg om mij in die discussie te mengen. Of die ander telkens van repliek te dienen. Het heeft niets opgeleverd, alleen maar een berg stress en irritatie.

Je neemt je voor de volgende beter op te letten en er voor te zorgen niet meer in oefen-loos geklets terecht te komen. Zonde van je tijd en kostbare energie. Toch overkomt het je weer. Had ik nou toch maar beter naar mijn gevoel geluisterd, zeg je dan tegen jezelf.

Zie je dat je het wel weet, geeft een spiritueel consulent van paragnost Eddie aan. We weten het, alleen er naar handelen, naar dat weten, het blijft een lastig iets. Het ligt er natuurlijk ook maar net aan wie het betreft. Bij de een kun je makkelijker iets laten rusten dan bij de ander.

Hoe komt het dat we er toch elke keer weer intrappen, achteraf onszelf voor de kop kunnen slaan! Het heeft te maken enerzijds met je eigen temperament, ook met je aangeleerde gedrag. De een reageert overal op, kan het ook heel makkelijk weer van zich afzetten.

De ander reageert overal op en blijft er nog lang mee rondlopen. En je hebt ze ook die bij zichzelf denken, zoek het lekker uit, denk je dat jij mij uit mijn tent kan lokken. Echt niet. In deze flauwekul trap ik niet en die reageert er niet op.

Dat zou jij ook wel willen. Hoe weet je nu waar je wel of niet tegenin zou moeten gaan? Nou eigenlijk staat het antwoord er al, je weet het! Je gevoel geeft het aan. Maar dat is vaak even een flits en weg is het, dat gevoel.

We zijn te veel bezig met onze gedachten, leven niet in het nu. Om die reden kunnen we, wat ons gevoel ons ingeeft, vaak maar heel slecht horen en duiden. Zo kunnen we er dus ook niet naar handelen, geeft een medium van paragnost Eddie aan.

En trap je er elke keer weer opnieuw in. En toch zul je op een gegeven moment gaan zien, dat het je wel gaat lukken. Te weten wanneer wel en niet iets te zeggen. Wat wijs is om te doen. Want wijsheid komt met de jaren.

Helaas, zeggen wij dan als mediums en paragnosten van Paragnost Eddie. Wijsheid hebben we in ons, stimuleer het op de juiste manier in de kindertijd. Dat geeft op latere leeftijd zoveel voldoening.

Nu moeten we alles nog gaan leren, door te vallen en op te staan. Waarbij we leed voelen, verdriet. Waardoor relaties zelf kunnen eindigen door ergens tegenin te gaan en het zo fel oploopt, dat een van de partners zegt, nu is het klaar.

Dat zijn hele zure en harde lessen, die niet nodig zouden zijn, als we weten hoe we naar ons gevoel kunnen luisteren. Want dat gevoel van ieder mens, weet precies wat goed is voor jou ja of nee. Wat wijs is om te doen ja of nee.

Je gevoel filtert als het ware voor jou, het behoed je. Het heeft een zeker weten en als je daar naar gaat leren luisteren, wordt het leven echt aangenaam. Je weet dan precies, wacht hier ga ik niet in mee. Die speelt spelletjes en is kinderachtig. Die lokt mij met een gemene opmerking uit mijn tent. Bekijk het maar.

Je kunt het leren, door bij elke stap die je zet, goed te voelen. Voelt dit goed of niet goed. Zo train je te leren luisteren naar dat zeker weten gevoel.