Paragnost Eddie en Consulenten

Het verleden loslaten

Het verleden loslaten met turkoois. Turkoois brengt vanouds troost voor de ziel en heling voor het lichaam. Dit kristal is heel krachtig om oude energieën uit het verleden los te laten. Het kristal beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en werkt heel sterk beschermend. Deze steen ondersteunt het loslaten van oude geloften ( bijvoorbeeld de gelofte van armoede), belemmeringen en verboden en van de gedateerde regels van autoriteiten en gezagdragers.
Hij heeft verbinding met de keelchakra waardoor communicatie helder wordt, de creativiteit en zelfexpressie versterkt en ondersteunt bij het oplossen van problemen die te maken hebben met zelfsaboterende gedachten en overtuigingen.
Turkoois is heel sterk ondersteunend bij het spreken in het openbaar, want deze werkt rustgevend en kalmerend.
Turkoois resoneert ook met de ogen, wat helder inzicht en zelfinzicht en intuïtie bevordert. Het helpt heel goed om depressiviteit en uitputting te overwinnen en paniekaanvallen te verlichten.
Turkoois stabiliseert stemmingsveranderingen en stemmingswisselingen en geeft innerlijke rust. Je blijft niet langer in het verleden hangen maar kan meer verbinding maken met het hier en nu. Hij bevrijdt je van opgelegde regels zoals ‘zo hoort het, zo moet het’ zodat jij meer in je authentieke kracht kan staan. Turkoois ondersteunt je verder om de slachtofferhouding ‘waarom ik’ los te laten en in te zien dat deze energie zelf gevoed wordt.
Stel een lijst op van wat je voorheen allemaal dwarszat, waar je nog vaak reageert met ‘ja, maar’, de behoefte vanuit een ingesleten patroon te reageren vanuit een drama-houding, destructieve en toxische overtuigingen. Wikkel de lijst rond dit kristal en stop het in een met water gevulde plastic zak, sluit die zak en leg deze in de vriezer. Als je de vriezer weer eens leeghaalt, gooi je de plastic zak en het papier weg. Bewaar het kristal en reinig deze heel goed voor een volgend gebruik.