Paragnost Eddie en Consulenten

Het mag, een leven leiden dat anderen niet zo doen

Het mag, een leven leiden dat anderen niet zo doenHet mag, een leven leiden dat anderen niet zo doen. Word het eindelijk niet eens tijd om je leven in te vullen met datgene waar jij blij en gelukkig van wordt? Zo langzamerhand willen we allemaal op elkaar lijken, een eenheidsworst zijn. Zodra je je anders voordoet, anders kleedt, al is het maar een miniem verschil, wordt het op social media van de daken geschreeuwd.

Als je anders denkt, of iets zegt wat een ander niet begrijpt, dan word je tegenwoordig al voor apart verklaard. Waar gaat dit naartoe, vragen wij ons van Paragnost Eddie af? Lopen we er binnen een paar jaar allemaal hetzelfde bij? Denken we dan allemaal hetzelfde? En val je buiten de boot als je op donderdag rood aantrekt, terwijl het zwart hoort te zijn?

Juist, niet hoort, alles mag. Ieder mens mag zijn leven leiden, ook al als anderen het niet zo doen. We vinden dit verschrikkelijk lastig. Vraag je eens af waarom, zeggen wij als medium en paragnost, als spiritueel consulent.

Je ooit wel eens afgevraagd waarom je precies doet, zoals een ander van jou vraagt en verlangt? Waarom je bang bent dat je het niet goed genoeg doet? Omdat er schijnbaar een norm is, zoals we het horen te doen, oftewel wordt verwacht.

Maar al die verwachtingen van elkaar en van onszelf, is lariekoek. Dan zeg je eigenlijk, ik denk en doe zo, dus jij doet het ook zo en je denkt hetzelfde! Hoe komt het dat we als mens steeds meer en meer neigen naar het willen duwen van de mens in hokjes?

We zijn te veel gefixeerd geraakt om zaken die er niet toe doen. Daar is zo ongelooflijk de nadruk opgelegd. Dat we niet een smeer weten wat echt belangrijk is in het leven. We vinden tegenwoordig zaken belangrijk, als kleding om er op en top uit te zien. Haar dat er perfect uit moet zien. Make up, dat je moet laten stralen.

Maar dit alles laat je niet stralen!Je ziel, die op de juiste plek, laat een mens stralen, geeft medium Gerda van Paragnost Eddie aan. Maar de huidige mens weet niet eens meer dat die een ziel is. Dat dat hij of zij is, die je bent als mens.

En laat elke ziel nou uniek zijn, vult paragnost Astrid (2) van Paragnost Eddie aan. Het is dus juist de bedoeling dat iedereen zijn leven op zijn eigen manier leeft. Anders doe je je ziel van alles aan en dat blijkt ook wel.

De spirituele gesprekken die wij dagelijks voeren als paragnost of medium via de spirituele website Paragnost Eddie gaan vaak hier over. De mens is vastgelopen, met zichzelf, familie, relatie. Is oververmoeid, in paniek, weet het niet meer. Voelt zich niet gezien, niet gehoord, niet gerespecteerd.

Logisch toch, je bent niet wie je diep van binnen bent. Je verloochent je ziel, dus jezelf. Die heeft hele andere zaken nodig, dan dat jij tot op heden belangrijk gevonden hebt. Die heeft liefde nodig als voeding van jou. Dat kan je ziel niet halen uit anderen, of uit een modebewust jurkje, een nieuwe auto.

Het mag, een leven leiden zoals anderen het niet doen, want je merkt het op een gegeven mment. Je leven leiden zoals anderen het doen, werkt niet voor jou. Het werkt ook niet voor jou door al je aandacht te vestigen op je buitenkant, of die wel mooi genoeg is.

Je zult op een gegeven moment wel moeten kiezen, je leven te leiden op je eigen manier. Want niemand houdt het lijden vol, als die leeft wat niet bij hem past of hoort.