Paragnost Eddie en Consulenten

Het goddelijke vrouwelijke vuur

Het goddelijke vrouwelijke vuur. Shakti kennen we als het vrouwelijke goddelijke vuur, het lichaam dat met licht wordt aangewakkerd. Ze is de kundalini en de godin, de energetische kracht die door ons heen beweegt.Het goddelijke vrouwelijke vuur. Shakti kennen we als het vrouwelijke goddelijke vuur, het lichaam dat met licht wordt aangewakkerd. Ze is de kundalini en de godin, de energetische kracht die door ons heen beweegt. Die kracht wordt door de liefde opgewekt en leidt naar verlichting van ons lichaam.
Het moment dat de kundalini energie in onszelf wakker wordt, kunnen we niet blijven zoals we ooit zijn geweest. Het leven blijven leiden zoals we altijd hebben geleid is onmogelijk. We kunnen wel proberen om het oude te blijven vasthouden, in dezelfde relatiepatronen te blijven hangen of gedrag te willen stellen volgens de verwachtingen van de buitenwereld. Het lukt niet meer, het is onmogelijk.
Alle maskers, vermommingen en sluiers vallen weg en de omgeving kan zich hierover wel vragen stellen of zich behoorlijk ongerust over voelen. Wat niet gekend is, is onbemind. De omgeving stelt zich dan de vraag wat er met hem of haar is gebeurd, wat hem of haar bezield.
Het belangrijkste waarin de verandering heeft plaatsgevonden is het diep aangeraakt zijn in het vurige goddelijke. Je voelt eindelijk je ware essentie.
Je bent niet langer tevreden met de verwachtingen van de buitenwereld. Je wilt niet langer volgens een verwachting leven, waarin je ofwel goed-of afgekeurd wordt. Je weet dat je een goddelijk wezen bent. En dat goddelijk wezen leeft voluit met ongebreidelde passie en vuur.
Misschien dat het goddelijk wezen niet handelt zoals het wordt verwacht, maar het leeft wél volledig vanuit passie en hartstocht. Velen denken helaas bij passie en hartstocht aan seks. En dat is het volstrekt niet. Het maakt een onderdeel uit van het leven, maar is niet de essentie van de totaliteit van het leven.
Misschien ervaar je lichamelijk pijn als je oude pijn loslaat en kan het licht in jou zo sterk aanvoelen dat het licht je verblindt. Het gaat voorbij. Je ziet in en ervaart dat oude gedragspatronen en regels niet meer werken voor jou. Shakti laat je innerlijk licht groeien, geef het ruimte.
Het is heel goed mogelijk dat je die diepere energetische transitie en verschuivingen voelt in je lichaam, omdat je energielichaam en je aardse lichaam al begonnen zijn met elkaar te versmelten. Deze beïnvloeden je fysieke lichaam. Klanten voelen zich over die verschuivingen bezorgd omdat ze niet weten vanwaar de last en de pijnen vandaan komen.
Je kan veelvuldig op social media hierover lezen, en toch raad ik bij aanhoudende pijnen of last aan je huisarts te consulteren. Een medium hoort zijn plek in het groter geheel te kennen en zich niet als arts te profileren door ziekten te voorspellen of af te doen als van voorbijgaande aard. Het is dus wel belangrijk actie te ondernemen en aandacht te besteden aan je fysieke welzijn met de ondersteuning van de gezondheidszorg.
Let op alle signalen en tekens die je lichaam je aangeeft zonder onmiddellijk in paniek te geraken. Meestal gaat het over het spiritueel ontwaken waarbij je je lichaam niet mag vergeten.