Paragnost Eddie en Consulenten

Herken de signalen

Herken de signalenHerken de signalen wanneer het tijd is om los te laten. De mens lijdt liever, dan dat die loslaat. Datgene wat er is willen we graag zo houden. Want als iets verandert, heeft dat effect op de persoon. Zelfs bij de meest kleine veranderingen, kan het leven van de mens al op zijn kop staan. Hoe gewoon is het dat water uit de kraan komt. Als dat er op een dag niet meer is, omdat ergens de waterleiding is gesprongen, ontstaat er al paniek.

Hoe moet ik nu koffie zetten, ik wilde net de was gaan draaien. Ineens worden we geconfronteerd met een situatie die anders is dan anders, en we zijn het zo gewend dat er water uit de kraan komt, dat we het maar moeilijk kunnen loslaten en er aan overgeven, voor zolang als het duurt, dat er even geen water tot onze beschikking is. Nu zal er altijd weer water uit de kraan gaan komen, en onbewust weet de mens dat diep van binnen, dus zal niet helemaal zich hierin gaan verliezen.

Waar een mens zichzelf wel helemaal in kan verliezen, als het de liefde betreft. Als we de liefde van een ander kwijtraken, dan kunnen we dat maar heel moeilijk accepteren en loslaten. We weten namelijk niet of het ooit weer goedkomt, dat we wel weten bij het water uit de kraan. Om die reden geeft het verdwijnen van een geliefde uit je leven nog veel meer druk, stress en piekeren. En dat kunnen we zomaar jaren volhouden, zonder er bewust van te zijn dat we roofbouw op onszelf plegen, die grote gevolgen kan hebben.

De mens is pas bereid los te laten, als die zichzelf helemaal kwijt is en geen andere uitweg meer zit. Dan ben je eigenlijk al te laat, dan lig je compleet uitgeput op je bed, met nog steeds een malend hoofd, waardoor je lijf, dat snakt naar rust, nog steeds niet tot rust komt. Je hebt al je energie opgebruikt.

Om die reden is het goed de signalen te herkennen wanneer het tijd is om los te laten om de diepe put te voorkomen. Laat je hierin begeleiden door een medium 2.0 van mediums20.nl. Want alleen dit proces van loslaten te doorlopen, is een bijna onmogelijke opgave.

Waaraan kun je herkennen dat het toch echt tijd is om los te laten en de situatie zoals die is, te gaan accepteren. Want zie je wat loslaten in feite is. Het is het accepteren van een situatie, je er aan overgeven. Net zoals het water uit de kraan dat er tijdelijk niet meer is. Het enige wat je kunt doen, is je er aan overgeven en de tijd zijn werk te laten doen. Dan is er ineens vanzelf weer water. Je raakt jezelf er niet door kwijt, als je loslaat.

1. Als je nergens meer zin in hebt, is dat een teken aan de wand, dat je iets aan het vasthouden bent, wat jou ondermijnt. Wat je energie kost. Waar je te veel mee bezig bent en maar niet kunt accepteren dat het er niet meer is.

2. Je baalt van je eigen leven. Niets is meer leuk. Al vragen vrienden of vriendinnen je mee uit. Al ga je nog zoveel en zo vaak op stap. Je put er geen vreugde uit. Niets is meer leuk. Je werk niet, je vrienden niet, je huis niet. Je zou alles wel willen veranderen. Dit is echt een punt om te gaan loslaten en het verlies te gaan accepteren.

3. De contacten die je hebt, zet je allemaal op een laag pitje. Waar je vroeger altijd degene was die overal zin in had en veel organiseerde. Altijd gesprekken had met familie en vrienden, is dat er allemaal niet meer. Je sluit je op in je huis, waarvan je ook vindt dat je je er niet meer thuis voelt. Ook een teken aan de wand dat je iets moet gaan loslaten.

4. Je maakt ruzie met mensen, terwijl je dat van jezelf niet gewend bent. Bij het minste of geringste schiet je uit je slof. Mensen gaan je hierdoor ook mijden en zoeken je niet meer op. Ze hebben je geprobeerd op te beuren, maar krijgen in hun ogen stank voor dank. En jij denkt, zie je wel, niemand wil mij, ik ben moederziel alleen. Je gedachten zijn niet realistisch meer en altijd negatief. Als je dit opmerkt, dan is het echt tijd om los te gaan laten.

5. Je lijf wil niet meer wat jij wilt. Het laat je in de steek. Overal doet het pijn in je lijf en je voelt het wel, je probeert het op te lossen met pijnstillers. Ook dit is een moment om de feiten onder ogen te zien en los te gaan laten.

Je ziet dat er heel veel signalen zijn, waaraan je kunt herkennen dat je iets vasthoudt wat niet goed voor jezelf is. Herken de signalen bij jezelf en vind je dat moeilijk, doe het samen met een medium.