Paragnost Eddie en Consulenten

Helen, Jouw hart is moe

Helen, Jouw hart is moeHelen, Jouw hart is moe, het heeft pijn, het heeft klappen gekregen, het voelt zich gekwetst en weet het allemaal niet zo goed meer. Het zoekt en zoekt, naar antwoorden, naar het loslaten van de pijn en het verdriet. Het doet zo zijn best voor jou, maar je wilt het nog niet zien. Het roept je hart, om aandacht, om aandacht van jou. Het is klaar met de aandacht van anderen en het begrijpt maar niet, je hart, waarom je het zo verwaarloost. Het is tijd om te helen.

Helen van je hart, na verlies, na pijn, na gekwetstheid is nodig, altijd en diegene die jouw hart kunt helen, dat ben jij. En als je hart vaak pijn is gedaan, dan betekent het dat het hulp nodig heeft. Hulp van jou met een beetje van een ander. Die ander die vind je in het spirituele, in het paranormale. Het overstijgt namelijk jou op dat moment. En de spirituele kanjers willen jou dolgraag helpen bij het helen van jouw hart

Jij hebt dit zelf allemaal niet gewild, je hebt hier niet voor gekozen. Je hebt telkens opnieuw je hart helemaal opengezet, weggegeven aan een ander. Een ander waarvan je dacht dat die hetzelfde deed, maar je kwam telkens weer bedrogen uit en nu kies je voor de stilte, je wordt er letterlijk toe gedwongen. Want het voelt alsof je hart nooit meer iemand kan toelaten. Nooit meer, de pijn die je hart nu voelt, snijd end door je ziel. Je hart heeft liefde nodig. Liefde van jou en liefde van een medium, paragnost, healer, coach, counselor. De samen jouw hart gaan helen, in jouw tempo, zoals het voor jou goed is. Op onze website vind je alles wat je nodig hebt om jouw hart te helen, om jezelf te helen.

Blijf dus nooit rondlopen met hartzeer, met pijn die door je ziel snijdt. Er is hulp voorhanden, dichtbij, in de vorm van een belconsult, een chatconsult met een consulent die werkt als een medium en tevens coach is. Als een paragnost die tevens healer is. Als een waarzegger die tevens counselor is. Waarom deze combinaties? Ze weten wat er in jou speelt dat weten ze met hun spirituele gaven. Maar ze kunnen je ook antwoorden en inzichten geven in jouw helingsproces.

Laat je dus begeleiden door een van de consulenten. Zijn zijn er voor jou, dag en nacht staan ze voor je klaar. zij begrijpen jouw pijn, zij leggen je uit hoe je jezelf van de pijn kunt verlossen. Zij staan je telkens weer te woord. Dat is voor hun geen moeite. Ze doen dit graag voor jou. Elk moment van de dag.

Heel jezelf samen met een van de topconsulenten. Als geen andere weten ze jouw pijn te benoemen. Waar deze pijn door is ontstaan. Vaak denken we zelf dat de relatie die is verbroken, de pijn heeft veroorzaakt. Een consulent van www.mediums20.nl zal jou laten zien dat de pijn al veel eerder is veroorzaakt. Dat deze pijn een opeenstapeling is van opgestapelde emoties die je vanaf je jeugd niet hebt geuit.

Want als we niet leren hoe we met onze emoties moeten omgaan, als we niet leren dat deze emoties er mogen zijn en we ze moeten uiten, dan slaan we ze ergens op in ons lijf. En die opgeslagen emoties die veroorzaken op een gegeven moment zoveel pijn, dat je niets anders nog staat te doen, dan jezelf helen.

Jezelf helen, is je ontdoen van ballast, opgestapeld in je leven, toegelaten in je systeem. Een goed medium legt hier de juiste vinger op en zal jou laten zien waardoor je hart zoveel pijn doet. En zodra je dat begrijpt, kan het helingsproces in gang worden gezet. Dat doe je dan samen met jouw topconsulent, want eindelijk heb je iemand gevonden die je begrijpt, die je vertrouwt, waar je alles mee kunt delen.