Paragnost Eddie en Consulenten

Halbe Zijlstra, is niet meer. Och jonge toch.

Halbe Zijlstra, is niet meer. Och jonge toch.

Vorige week nam ik me voor om de blogs dieper en persoonlijker te maken n.a.v. gebeurtenissen in de wereld, belicht door de numerologie.
Dus steken we van wal, met de huidige status in Den Haag. Daar komt ie:

Halbe Zijlstra dus; geboren op 21-01-1969. = 3-1-7 = 11. Zijn aandachtspunten zijn dus,
Gevoel, klank, kleur en creativiteit (3) ontwikkelen en dat inzetten, om hem bij zijn eigen leiderschap te brengen, en een ‘staat van zijn’ te creëren als van een autodidact origineel en leidinggevend persoon (1), om met zijn levenservaring een dosis aan inzichten en diepgang te vergaren, wat weer ingezet mag worden voor verdere filosoferende en diepgaande ontdekkingen in het leven. (7),
Om weldra met deze aandachtspunten zijn missie uit te dragen. En dat is de 11.
Dus mr. Zijlstra als 11 mag u de onwaarheid in de wereld in kaart brengen, spiritualiteit ontwikkelen, en het geziene en het ongeziene ontrafelen en verkondigen..
‘Als minister van Buitenlandse zaken heeft hij daarmee de plank misgeslagen’.

Maar waarom gebeurt het dan juist op dit moment en in dit jaar?
Mensen die een 11 als missie hebben, mogen de wereld of samenleving aan het wankelen brengen om daarmee een bewustzijns spurt (voor elk individu) in gang te zetten.
Voor de rest geeft de 11 voorkeur aan spiritualiteit, rechtvaardigheid, en intuïtieve ontwikkeling.

Mits iemand met als missiegetal 11 (Halbe), zichzelf langdurig op een ander spoor rangeert, (of hij daar nu zelf voor kiest of zichzelf laat pushen) gaat het goddelijke ingrijpen. En krijgt de aardse verpakking met behoorlijk wat dualiteit te maken, en betrapt zichzelf dan op een energetische vorm van afasie, en dat wat gezegd word eigenlijk een aansturing is, van het goddelijke, om bewust te worden wat nu werkelijk oprecht is, en wat nu echt met diepgang en spiritualiteit te maken heeft. (Het wezenlijke belang en essentie in het leven).
Dat vind je hoogstwaarschijnlijk niet in de politiek. En deze uitspraak omtrent de ontmoeting met Rusland is ‘spiritueel’ aangestuurd om Zijlstra te laten (her)ontdekken, dat zelfverloochening en de baan als minister van buitenlandse zaken, hem mijlenver van zijn missie laat afglijden.

En om terug te komen waarom het juist in dit jaar gebeurt,
kunnen we zien aan het persoonlijk jaargetal van voormalig minister. 21-1= 4 + 2018 = 11 maakt 6.
En voor de trouwe lezers is 6 inherent verbonden aan karmische aspecten, het gedoe, de struggle met de omgeving die de ingeving verstoord, als hij niet voorkomt in de geboorte datum,
wat bij mr. Zijlstra het geval is.
En als we de 6 met februari (2) erbij doen, vertaald zich dat naar een noodgedwongen karmische herstructurering van zijn eigen leven.

Het zal in 2018 een behoorlijk pittig jaar worden, met de hunkering om een tijdmachine te maken, maar het word door deze gênante situatie toch belangrijk voor de ex-minister, om zijn fouten en de daarbij behorende pijn, te gaan benutten voor de broodnodige groei. Om de zielspotentie te manifesteren waarvoor hij in deze incarnatie gekozen heeft.

Het is absoluut geen gemakkelijke missie de 11, zeker niet als het landsbelang je werk is.
Daarbij is de geboortedag 21, de 3 (gevoel, expressie en creativiteit) ook geactiveerd,
en dat ’voelen’ dan niet per definitie altijd leuk zal zijn/worden.
Politiek correct boeten doen is dan de plicht, maar aan de keukentafel zullen zijn wonden worden gelikt..

Het zal dan ook lang duren voordat Halbe Zijlstra zijn capabele energie en daadkracht weer terugkrijgt. Sowieso is in 2019 rust geboden,
En zal hem achter de schermen een zogeheten ‘’oprot premie’’ worden geschonken.
Of dat er achter de schermen stilletjes hem een baan aangeboden word, zodat de VVD gespaard blijft voor nog meer gezichtsverlies. (wel zo slim natuurlijk, nationaal gezien)
2020 zal voor Halbe weer een jaar worden van herstructurering, doorstroming, met mogelijk wat zakelijke successen. Wat als verpakking vertaald kan worden in een memoires..
Maar ach de tijd zal het leren..

Lieve lezers,
Tot genoegen.
Tony