Paragnost Eddie en Consulenten

De Geslaagde missie van Mies Bouwman

De Geslaagde missie van Mies BouwmanHet leek me een mooi moment om Mies Bouwman onder de numerologische loep te nemen.
Als een bekend persoon overlijd dan is het altijd voer voor numerologen om te kijken of de missie is volbracht.

Ik neem je me naar een energetisch landschap, waar het inzichtelijk en helder word of iemand zijn of haar aandachtspunten en kwaliteiten in dit leven benut heeft. En of diegene heeft gecommuniceerd met de bedoeling van het huidige bestaan..

Mies bouwman dus.
geboren op 31(4) december(3) 1929 (3). En is overleden op 26(8) februari (2) 2018(11).

Haar missie in het leven was de 1 (4+3+3=10=1).
De leider, een grondleg-ster, iemand die initiatieven toont en een zeer innovatieve kijk had op (in dit geval) de media en tv.
Daarnaast heeft ze in de opbouw gekozen voor 4-3-3. Dus dat hardwerkende en daadkrachtige (van de 4) in combinatie met de dubbele kwaliteiten om sfeer, gezelligheid, creativiteit, expressie en show neer te zetten.
Daar kunnen we kort over zijn.
Dat is haar absoluut gelukt! Een trendsetter. Ze manifesteerde haar eigen kijk op alles wat maar met show en sfeer te maken had..

De missie volbracht is misschien makkelijker te snappen als ik zeg, dat ze met een gerust hard terug kan kijken op de haar behaalde doelen, en nu ze haar stoffelijk overschot op de aarde achter kan laten en haar ziel aan kan kijken, en zeggen: ik heb mijn talenten en lessen benut. En heb deze incarnatie compleet gemaakt, om mijzelf te laten groeien in mijn spiritueel bewustzijn.

En dames en heren als numeroloog kan ik zeggen dat ze ook daarin geslaagd is.
Dat berekenen we als volgt:
We nemen de dag en maand van haar geboortedatum.in combinatie met het universele jaargetal.
Dan komen we uit op de som 4+3+11(2018) = 9. Haar persoonlijke jaartrilling.
De 9 was voor deze tv kunstenares van belang.. Ze was bezig met aspecten afronden, het voltooien van de laatste momenten, misschien nog deals en afspraken. Maar spiritueel gezien ook heel treffend want na een afronding komt er altijd een nieuw begin. Of het nu hier op aarde of in een andere wereld is.
In de laatste staat van het (aardse) zijn, komen inzichten en ervaringen op de weg van hen, die gezien kan worden als een laatste repetitie waarbij alles helder word, alvorens het ongeziene echt gezien gaat worden..

En dat brengt mij naar de maandtrilling van M Bouwman.
Dan nemen we haar persoonlijke jaartrilling de 9 met de 2 van februari.
En bovengenoemde sluit hier exact bij aan. Want zoals de kenner ziet betekende voor Mies Bouwman dat februari de trilling had, om het pad te bouwen wat haar naar de spirituele wereld zou brengen. De 11!
Neem daarbij ook nog de persoonlijke dagtrilling, die rekenen we uit met haar persoonlijk jaargetal (de 9) met de dag en maand van overlijden. 9+8+2=1. (26-februari)
Haar dag van overlijden heeft dezelfde trilling als haar missie.
We zouden kunnen stellen dat haar aardse cirkeltje helemaal rond is. Het laatste partje is zorgvuldig bij de andere geschoven, wat alles compleet maakt. En nu kan kiezen voor dat uitklapbare podium.
Omdat alle rollen voor en achter de schermen zijn begrepen, zijn ervaren en de bijbehorende lessen zijn vergaard. En zodoende kon aanvaarden dat haar tijd hier in de stoffelijke wereld klaar was.

Met al die deze trillingen kunnen we kort samenvatten dat Koningin Bouwman, haar aardse afrondende fase in 2018 tegemoet trad, en heeft ze spirituele begaafdheden mogen ervaren, en de nieuwe start gemaakt die ze doorzet in het andere bewustzijn.
Het licht is fysiek gezien wel uit, maar het spot zal nog heel lang aan blijven.

Haar 1 missie en de innovatieve initiatieven die daarbij horen, is niet alleen een openbaring voor ons als Nederlanders en kijker, maar het steunen van goede doelen heeft internationaal veel verrijking gebracht.
Ze was trendsetter in het jaar 1962 met het programma ‘’open het dorp’’, het eerste donatieprogramma.
Laten we elk jaar even aan M. Bouwman denken, als Serious Request, weer een stad heeft uitgekozen om hetzelfde te doen.

Een zeer innemend mens.
We mogen blij zijn met deze liefdevolle hardwerkende (spirituele) voorloper.
Met enige traan die laat, typ ik de laatste woorden met in m’n gedachte Mies Bouwman, die de bouwer was voor bredere perspectieven. Een vrouw die precies aanvoelde hoe ze zakelijkheid, entertainment en liefde kon combineren.
Missie geslaagd? Ik dacht het wel.
Voor haar ligt een welverdiende wedergeboorte, aan de andere kant in het verschiet.
voor ons een herinnering aan een excellerend en authentiek oeuvre.

Mocht je Mies B niet kennen, mag je door zappen naar temptation island.

Dankje jullie wel.
Tony