Paragnost Eddie en Consulenten

Wat gebeurt er in april deel2

Zoals in de vorige blog afgesproken wat betreft de maand april, leid ik je nu door de persoonlijke jaartrilling van de 2, op weg naar de 4e maand waar we even stil blijven staan.

wat gebeurt er in april deel2En of je nu op 4-mei bent geboren of 23-april maakt niet uit, als de dag en maand van je geboorte uitkomt op 9 (na het verkleinen van dag en maand) dan kan deze blog je naar die werkelijke verbinding nemen omdat gelijkwaardigheid, oprechte liefde, en om de harmonie in jezelf, nu eindelijk voor jezelf te benutten, wat heel 2018 je kan geven. En april geeft je daarbij het startschot voor de duidelijkheid in het ontvangen van alles wat jouw sociaal verreikt.

Maar wat heeft dit primair voor jouw in april te betekenen.
We rekenen dan weer je dag maand en universeel jaargetal uit.
Voor het gemak: 4-mei, 4+5=9=2018(11) maakt 9+11=2
2+4=6

April word voor jouw een maand met een heleboel, verantwoordelijkheid, dienstbaarheid, gezelligheid, en dat het kan gebeuren, dat mensen uit het verleden nog even op je pad worden gezet, om iets in te lossen bij je. Of iets van schuldbetuiging, of je een compliment te maken, dat je toentertijd zo voor hem of haar klaarstond.

De 6 is geen zakelijk noch een spiritueel of mentaal getal.
De 6 valt onder de categorie ‘zorg’. En omdat deze energie vooral met de cohesie, sociale en relationele verstandhoudingen gepaard gaat, kan het zo zijn dat de omgeving nog weleens hard binnen kan komen, wat weer een inbreuk op je hart kan maken.
Maak je geen zorgen, ik leg het nu symbolisch neer, maar het gedoe kan om de hoek komen kijken als je je poten niet stijf houdt, wat betreft een eerdere ervaring.

Een voorbeeld in de liefde, zou zich kunnen uitten dat een ex weer in je leven komt en zegt er veel van geleerd te hebben en met spijtbetuigingen komt, en net als je op het punt staat om hem weer in je leven binnen te laten, biecht hij op dat hij het heel leuk met je vind maar dat hij inmiddels vader word. WOW alarm fase 100!!

Waar het om draait met de 6 energie, is dat woorden en emoties vanuit de ander niet altijd synchroon lopen als er liefde bij komt kijken.
Geniet ervan! Maar jij bent op dit moment uitgekookt totdat bijv. de ex in kwestie laat merken dat hij echt moeite wilt doen om je hart terug te veroveren. Eerder niet.
Je hoeft geen moeder Theresa te zijn voor iemand die niet in je gelooft. Geen Mien Dobbelsteen te zijn die zijn belangen behartigd, en het hem heel makkelijk gaat maken omdat ie zogenaamd heeft gezegd dat ie je niet kan vergeten.. Ben waakzaam.

Wilde het bovenstaande toch even melden, maar er is ook een hele leuke kant, waar mens en dier centraal staan.
Het aanschaffen van een huisdier omdat je ergens voor wilt zorgen, en dat er nu tijd voor is.
Of dat nu eindelijk toch het goede nieuws komt van een langverwachte zwangerschap.
De gezelligheid ontvangen, dat je een paar keer uitgenodigd word voor de eerste festivals.
Je word verrast door je partner dat hij je mee wilt nemen voor een eerste tango les.
Misschien wel dat je jezelf inschrijft voor de sportschool, en daar allemaal gelijkgestemde tegenkomt.

Het zijn allemaal mogelijkheden en kansen die bij de prognose horen.
Maar blijf wel achter je eigen zienswijze staan. Als voorafgaande discussies nog niet zijn uitgesproken met een vriend of vriendin, en diegene neemt je mee uit eten, terwijl je diep van binnen voelt; ‘’nee geen zin’’, maar dan toch gaat omdat je niet tegen wilt vallen, dan is de kans groot dat je in het restaurant heel de avond met buikgriep op het toilet zit.

In april word je nog even getoetst om te onderzoeken wat je nu allemaal met je inzichten/ervaringen hebt gedaan in het verleden.
Jouw persoonlijke twee jaar daar zit een verbinding in van weten. Kijk maar naar het anagram.
Twee = weet. Je weet omdat je het al eerder hebt doorleeft.
Mooie gelijkwaardige liefdesrelaties ontstaan vaak in twee jaren, mits je eerst de verbinding met jezelf hebt gemaakt. Opgeven is dus belangrijker als toegeven.
Want van toegeven komt nemen. Dus dit jaar en vooral deze maand komt de apotheose in het besef dat jij degene bent, die beslist of je iemand (opnieuw) binnenlaat in je leven. Zodat de potentiële lover of ex uit het verleden het wel uit zijn hoofd laat om bij je te komen ‘nemen’.
De duidelijkheid creëren, voor die verbinding met jezelf en ervaren wat zelfliefde is, dan loopt niemand nog over je heen!

Warme groeten,
Tony.

Hermanosinc.nl
Numerologisch.nl