Paragnost Eddie en Consulenten

Wat gebeurt er in april? Deel 4

Wat gebeurt er in april? Deel 4Deel 4 van de episodes van deze maand.
Wat gaat over de trilling als je een persoonlijk jaar hebt waar een vier uitkomt.
Hoe kan je het ook alweer uitreken? Als je geboorte datum op 1-oktober,1-januari,11-9 etc valt. Als de dag en maand op een 2 uitkomt, dan zit je in 2018 in een 4 jaar.
11+9=20/2. + 2018(11) is de som 2+11=13=4.

Gefeliciteerd! Je hebt dit jaar een belangrijk speelveld voor je liggen, wat voor de komende negen jaar van toepassing zal zijn, omdat je in alles wat je doet, de duidelijkheid alleen maar na hoeft te streven, zodat er die toonzetting komt.
‘Niet lullen maar poetsen’. Als er geen mee werkers zijn in je omgeving, zal dat tegen gaan werken (de bekende slopers i.p.v. bouwers).

En die 4 energie heeft in alles zijn verborgen lessen, omdat het in de sferen van, je relatie, je werk, je familie en je vrienden, nu toch wel vóór jou moet gaan werken en het korte lontje gezien mag worden. (je hoeft niet meer alles goed te vinden).
Je krijgt je persoonlijk jaar maar één keer in de 9 jaar. Dus het is belangrijk dat het harde werken nu zijn vruchten eens af gaat werpen, anders krijg je de komende jaren de gevoelsmatige bekeuringen binnen, van de momenten dat je je toch hebt mee laten voeren naar andermans traagheid, terwijl je nu het convenant mag tekenen dat het egocentrische belangrijk mag worden.. Je mag jezelf het centrum van jou bestaan zetten.

Qua werk zou je het in deze maand kunnen zien, dat jou uitklapbare podium, overal uit te klappen is. Dit zijn de jaren dat de droom van een eigen onderneming te startte het fundament word van de volgende periodes (2019/2020). En dat als je het goed aanpakt volgend jaar op je eigen podium kan zitten. (eerst opbouwen, dan het profijt ontvangen)
Maar mocht het al zo zijn dat je een eigen zaak hebt, dan kan het geval zijn, dat april voor jouw juist de reorganisatie en herstructurering weggelegd is, zodat er vanuit een andere duidelijke visie de doorstroming kan komen wat het beste bij je past. denk dan aan nieuwe markten aanboren, iets uit je pakket weghalen of juist toevoegen.
Als er maar het vertrouwen is, dat de geestelijke wereld je niet laat vallen.

In de liefde is het misschien wat rumoeriger, want omdat je zo snel gaat, kan het bij je partner soms wat overweldigend zijn als hij/zij ziet, dat je steeds zelfstandiger/sterker word. Uit angst om je te verliezen kan het zo zijn dat je partner dan wat stiller is, of misschien wat af wilt dwingen, in de hoop jouw te laten denken, hem/haar ook maar weer is wat aandacht te moeten geven.
Maar dit hoeft echter niet altijd opgevat te worden als afdwingen, maar de wederhelft kan met gevoelens geconfronteerd worden, en de gedachte kan dan zijn: ‘’dadelijk heeft mijn schatje me niet meer nodig want hij/zij(jij) kan zo te zien toch alles alleen.
Het gevoel van overbodig te zijn is enkel gebaseerd op angst, en het heeft niks te maken met de liefde dat ogenschijnlijk minder is geworden, nu jij je doelen in het leven hebt bijgesteld.
De herziende blik naar de relatie, waar soms even een ongebonden verbinding voor nodig is, zou dan ingedeeld kunnen worden als (eventjes) een h.o.l.a contact. Een Huwelijk Op Loopafstand.

Maar vooral komen er bijzonder veel zakelijke waarnemingen, die een andere kant van ‘de zaak’ belichten om in deze maand het plan op te stellen, waar het resterende jaar nog veel voordeel aan behaald gaat worden.
Een promotie, vast contract, erfenis, de postcodeloterij, het succesvol verkopen van spullen op marktplaats, een vriend die het verschuldigde bedrag eindelijk komt terugbrengen kan ook tot de vorm behoren.

Mocht je graag duidelijkheid willen in de liefde, dan zal Numerologisch gezien in juli en augustus antwoord op gegeven worden. Het eerste halfjaar (als je persoonlijk jaar een 4 trilling heeft) staat vooral in het teken, dat het roer weer in jouw handen zal komen te vallen, omdat het een aandachtspunt is, te doorzien dat af en toe de ramkoers nodig is, om de innerlijke welvarendheid te realiseren.
Wanneer word je welvarend? Als je wel gaat varen. Liefdevol recht door zee gaan, en vooral jezelf sparen, omdat opgeven vaak moeilijk, maar wel beter is als toegeven.
Nieuw verworven inzichten nemen verantwoordelijkheid met zich mee.

En ik weet zeker dat je het kan dragen 😉
De afgelopen jaren waren verre van liefdevol en gelijkwaardig voor je.
Deze periode krijg je het vruchtwater in handbereik, om het zand uit je ogen te laten stromen, wat andere mensen destijds in je ogen hebben gegooid.

Voor nu, een fijne dag,
De volgende blog gaat over de vrijheidstrilling en wat te doen als het gaat over beslissingen nemen, wat voor een voltooiing kan zorgen, om het compromisloze eindelijk te omarmen, ook al betekend dat misschien dat de spoeling dun gaat worden.

Warme groetjes,
Tony.
casa-ad-infinitum.nl
hermanosinc.nl