Paragnost Eddie en Consulenten

Energie Februari 2019

energie healingVelen hebben de maand januari als zeer intensief ervaren. In de astroblogs van mijn collega Bob ( Box 80) kun je nog eens rustig alles herlezen en de vertaalde Pele rapporten beluisteren. Een aanrader voor diegenen die toch het groter plaatje willen pakken en onderzoeken wat in het eigen leven speelt. Belichtingen vanuit het groter plaatje ervaren veel mensen wel als zeer waardevol en verrijkend.
Sommigen vragen me bijna dagelijks of het eindelijk eens wat rustiger wordt. Om hier zomaar ja of neen te antwoorden is niet mogelijk. Het kan maar rustiger worden als we bereid zijn ons huiswerk te maken, puin van het verleden op te ruimen, alles wat we nog meenemen vanuit het verleden loslaten.
Ja, het lijkt alsof ik het gemakkelijker voor het zeggen heb, maar dat is helemaal niet het geval. Niemand die verder aangestuurd wordt om bewuster in het leven te staan, kan eromheen draaien dat we in een gigantisch intensief en toch bijzondere tijd leven. Het rommelt steeds duideljiker langs alle kanten. En we weten ook uit de geschiedenis dat na een intense chaotische tijd weer enige rust in de tent kwam. Ook nu is het niet anders, enerzijds. Anderzijds worden we ook collectief aangeraakt in een groter bewustwordingproces.
De essentie voor de komende tijd is bewust worden van onze eigen binnenwereld, wat er werkelijk leeft in onszelf, wat er in onszelf bevrijd mag worden, wat er in onszelf geheeld mag worden. In die zin is dit de toekomst die iedereen voor zichzelf zal kunnen uitstippelen. De toekomst die iedereen voor zichzelf graag voorspeld ziet, zal in die zin gepaard gaan met bewust worden vanuit een wakker worden. Of nog wakkerder worden.
We krijgen zoveel informatie binnen die we vaak niet filteren, die we niet aftoetsen aan onze waarheid. We zijn zo druk bezig met enerzijds de druk verder opvoeren en tegelijk laten we ons afleiden door externe gebeurtenissen, die in de essentie een afspiegeling is van hoe het met ons allemaal eigenlijk vergaat.
Op veel vragen denken we geen antwoorden te krijgen, omdat de antwoorden in onszelf liggen. De vraag die ik stel komt vanuit de binnenkant. Wat is jouw diepste zielsverlangen, wat niets met anderen te maken heeft. Vele antwoorden komen vanuit het zich niet ‘heel’ voelen, niet compleet. Leven vanuit de fysieke zintuigen is we hebben geleerd, want dat is de waarheid.
Onze intuïtie vertelt ons veel meer dan wat onze fysieke zintuigen ons vertellen. Intuïtie leidt ons naar ons zielsdoel. Op een hoger niveau kan onze intuïtie ons universele waarheden bijbrengen en brengt ons in contact met wat we echt nodig hebben op een dieper niveau. Het is pas als we dat stemmetje doven, het zwijgen opleggen, dat we onze zielsrichting verliezen.
Het trekken en duwen heeft dus voor de komende tijd meer te maken met de tendenzen die voor ons liggen, we willen vooruit en onszelf laten zien, maar we kunnen ons ook laten verblinden door illusies en naast onze schoenen gaan lopen. Alles komt zowat tegelijk op ons af en dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Cheiron, de planeet van de gewonde heler, gaat van Vissen naar Ram. We kunnen dan een cyclus afronden waarin we meer het gevoel van heelheid kunnen ervaren. Het integreren van onze mannelijke en vrouwelijke pool in onszelf, de innerlijke god/godin in onszelf.
Ik wens hierbij iedereen een zeer warmhartig, expansief, inspirerende liefdevolle nieuwe maand Februari toe.